A Maccabi Tel Aviv otthona amolyan érinthetetlen helyszín, hiszen elvétve szoktak ott nyerni a riválisok. Amikor rossz szezonja van az izraelieknek, hazai meccsekre akkor is koncentrálnak, de most rövid időn belül második hazai vereségüket szenvedhetik el. 

2022 nov 22. 20:05 Közvetítés: Unibet
Tipp: Olympiacos győzelem
Unibet
1.83

Vezenkov a görögök szupersztárja

Volt korábban egy cikkünk, amiben azt fejtegettük, hogy a bolgár Aleksandar Vezenkov lehet-e az idei Euroliga szupersztárja? Úgy tűnik eddig, hogy igen. Több nemzetközi szakértő is egyetértett abban, hogy Vezenkov idén szintet léphet, amivel az Olympiacos is odaérhet a legjobbak közé. Ez még annak ellenére teljesült, hogy a szezon beharangozó írásunkban mi is kiemeltük: ehhez bizony kell egy jó teljesítmény Isaiah Canaantől is, aki tökéletesen beleillik a pireuszi csapatba. Canaan viszont idén messze nem kiemelkedő, ahogyan Sloukas sem (gólpasszait leszámítva), viszont Vezenkov ellensúlyozza a többiek gyengeségeit. 

Kiemelkedő triplázó, közel 50%-kal triplázik úgy, hogy rendre minimum egy, de olykor két ember fogja, kettesekből közel 68%-ot hoz, amit még a centerek is megirigyelhetnek. Ilyen hatékonysággal átlagol 20 pontot, mellette még 9 lepattanót tesz a közösbe, megállíthatatlan, ahogyan a görögök is. Az Olympiacos megengedheti azt magának, hogy Vezenkovon kívül senkinek sem extrát hozni, beleteszik a közöbe azt, amit tudnak, ennyi bőven elég a sikerhez. A sikeres támadójáték mellé egy jó védekezés is párosul, így a szezon előtt kissé lesajnált görög csapat a második helyen áll az alapszakaszban. 

A Maccabi otthonába látogatnak, ahol sosem egyszerű nyerni, viszont legutóbb a Barcelonának sikerült. Az izraeli csapat periméterjátéka szétcsúszott, borzasztóan gyengén tripláztak, ezzel pedig zsinórban harmadik vereségüket gyűjtötték be a sorozatban. Ami egyértelműen megtörte őket, az a Baskonia elleni idegenbeli bukás volt, ahol a baszkok megsemmisítették őket. Olyan, mintha ebből képtelenek lennének magukhoz térni, az Olympiacos pedig ezt kihasználhatja. Érdemes elgondolkodni a vendég győzelmen, de van érték abban is, ha Vezenkov pontjaira fogadunk, ebben az esetben egy 20 pont feletti opció hozhat hasznot, ha a bolgár játékos hozza az elképesztő játékát. 

  • Maccabi Tel Aviv - Olympiacos Piraeus tipp

    Olympiacos győzelem
    Unibet
    1.83

100% befizetési bónusz akár 300 RON-ig + 200 ingyenes pörgetés

Az új Unibet játékosok akár egy 300 RON értékű befizetési bónuszban, valamint 200 ingyenes pörgetésben is részesülhetnek.

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés