NBA Playoff: Eddig tartott?

Nagy Bence
2018 máj 7. 21:43
Szólj hozzá!

Kosárlabda nba Golden State Warriors Houston Rockets

Az első kör után joggal reménykedhettünk, hogy izgalmasabb második forduló elé nézünk a rájátszásban, de mind a négy párosítás eddig tükörsima. A Cleveland már főcsoport döntős, míg a maradék három párharcban egy hazai sikerre vannak a vezető gárdák a továbbjutástól. 

Houston Rockets - Utah Jazz

Ricky Rubio sérülése után joggal bosszankodhattak a Jazz szurkolói, ugyanis lett volna esélyük jobban is megszorongatni a Houstont. Aztán jött az első két idegenbeli találkozó, amiből egyet elhoztak és 1-1-el várhatták a hazai mérkőzéseket. Mi lett ebből? Két nagy pofon a Jazznek. Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy nem csak a támadások agya esett ki a Utahnál, hanem Dante Exum is, aki kiválóan fogta James Hardent. 

Minden adva van tehát egy magabiztos hazai sikerhez (-10,5 pont: 1.68), de jobb ezzel óvatosan bánni. Egy újabb extra teljesítmény még benne van a vendégekben, mint ahogyan tették azt a második mérkőzésen. A hármasokat ugyanis jól védik le, így jobbára a kettő-kettőkből dominálnak Hardenék. Mitchellnek csak momentumai vannak, ennél több kell az ötödik találkozón. A másik probléma, hogy a liga egyik legjobb védője, Gobert nem tud mit kezdeni Capelával. Muszáj szintet lépnie a francia magasembernek.

Golden State Warriors - New Orleans Pelicans

Amikor hazai pályán megnyerte az első mérkőzést a Pelicans (elsősorban Rondo vezérletével), akkor joggal reménykedhettek, hogy egy kicsit megnehezítik a címvédő dolgát, de a negyedik mérkőzésen helyretette őket a Warriors. A harmadik mérkőzés amolyan átmenetinek is tekinthető, hiszen ekkor került kezdőbe újból Steph Curry, kicsit variálnia kellett Steve Kerrnek. 

Ha nem kapja újból elő a small-ballt Alvin Gentry és a cserék nem lesznek hatékonyabbak, akkor bizony csúnya verésbe futhat bele a Pelicans. Durantre nincsen emberük, mert Davis ugyan megoldás lenne rá, de akkor ki fog a palánk alatt védekezni? Nagyon hiányzik most Cousins, vele sokkal könnyebb lenne minden. A Warriorsnál pedig kis túlzással, de minden olajozottan működik. 

Fogadások szempontjából inkább az egyéni teljesítmények felé érdemes elmenni. A mérleg nyelve Davis és Rondo lehet. Előbbinél a dobási hatékonyság nagyon fontos, míg utóbbinál az, hogyan szervezi a játékot. Amikor nyertek, Rondótól extra kellett (21 gólpassz). Nem várható el az irányítótól mindig a jó teljesítmény, így gólpasszok terén nem lenne meglepő a visszaesés. Ha érkeznek player special fogadások, akkor frissítjük a cikket!

Boston Celtics - Philadelphia 76ers

Véleményem szerint kicsit túl van értékelve a bukik által a 76ers. Megnyerték a negyedik mérkőzést és egyből ők a favoritok Bostonban is. Ez azért is érdekes, mert többször lejtett a pálya a Phillynek, de az is igaz, hogy a Celtics nem találta támadásban a ritmust. 

Hazai pályán azonban rendre jobbik arcát mutatja Brad Stevens csapata. Emiatt is lehet érték a 2.05-ös szorzójukban. A védekezés ilyenkor gördülékenyen működik, ugyanakkor az is tény, hogy a 76ersnél sokat jelentett McConnell kezdővé avanzsálása. Sokkal hatékonyabb lett támadások és védekezések terén a csapat, Simmonsról lekerült egy csomó teher és még azt is elbírták, hogy Embiid is formán kívül volt. 

 

Európai kosárlabda bónusz

Nyerjen akár 50%-kal többet gyűjtőivel. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Hozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -41.38 %

február

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Európai kosárlabda bónusz

  • Nyerjen akár 50%-kal többet gyűjtőivel. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

NBA Fogadások 2017/18

Pozzato hozzászólt
2018 júl 3. 11:33
Nekem valahogy az a meglátásom Rondóval kapcsolatban, hogy ő Lonzo Ball miatt kellett. Elküldik őt a francba, mert a franchise nem tolerálja az apját (sem), Lonzo pedig közel sem akkora ász, mint ahogyan beharangozták. Elmegy majd ilyen Brooklyn szintű csapatba, ott talán feltudja építeni a karrierjét, de azért egyre inkább látszik végre a nagy többség számára, hogy ez a Ball famil
oakland23 hozzászólt
2018 júl 3. 10:55
Érdekes lesz ez, mert így keleten nagyjából marad a Boston és a Philadelphia, márpedig onnan a Boston lazán döntőzhet. Aztán itt a nyugat, ahol ismét faktor lesz a Los Angeles Lakers, szóval amíg mondjuk tavaly ilyenkor el nem tudtam volna képzelni egy 'klasszikus' LA-Boston finálét, most már azért nem tűnik olyan utópisztikusnak.

Az nálam kérdés, Cousins hogy
Pozzato hozzászólt
2018 júl 3. 10:40
Végül maradt LA Lebronnak. Jött mellé Rondo, McGee és még páran (meg majd tuti jön még egy 1-2 név). De ez lassan kutyát se fogja érdekelni, mivel a Warriors közben MLE-ért behúzta DeMarcus Cousinst.  ;D Összeraktak egy komplett All-Star ötöst. Jövő évtől élesíthetik is, ha Cousins felépül. Amcsi oldalakat szemezgettem és jött egy ilyen komment erre az igazolásra:

Kapcsolódó cikkek