NBA-rájátszás: Söprögetnek tovább

Nagy Bence
2019 máj 19. 14:07
Szólj hozzá!

Kosárlabda nba Toronto Raptors Milwaukee Bucks

Elérkeztünk a negyedik mérkőzéshez, végre összejött egy Raptors győzelem. Ez csak egy kifutott eredmény volt, esetleg sikerül feltámadnia a kanadaiaknak? 

Toronto Raptors - Milwaukee Bucks

Kétszer lett volna esélye a Torontónak, hogy nyerjen. Rögtön az első mérkőzésen még kevésbé volt éles a Milwaukee, gyenge dobóformáját jól használta ki a Kawhi Leonard és Kyle Lowry vezette Raptors, azonban a győzelem nem lett meg. Második meccs egy hatalmas verés, míg harmadikon hazai környezetben a szurkolók hathatós támogatásának köszönhetően nyertek egy végletekig kiélezett találkozón. 

Azt kell, hogy mondjam, idő kérdése csak, hogy mikor indul be a Milwaukee-henger. Ez a Toronto pengeélen táncol, harmadik mérkőzésen Giannis Antetokounmpo gyengébb teljesítménye is nagyban hozzájárult, hogy nyerni tudtak. Az MVP-cím várományosa önmagához képest gyengébb volt, de azért így is összekapkodott 23 lepattanót. Nem kell itt szépíteni a dolgokat, pocsékul dobott a Bucks, de az első mérkőzéssel ellentétben, most nem lépett elő senki sem a végjátékban. 

Miért nyerhet idegenben a Milwaukee a negyedik találkozón? Azért, amiért a másodikon. Kizárt dolog, hogy újból így játszanak, Budenholzer ennél jóval nagyobb taktikus, míg a Toronto még ilyen körülmények között is csak szenvedve tud nyerni. Vért izzadnak egy sikerért, elsősorban azért, mert rövid a pad. Óriásit lendítette a hazai pálya ténye a Torontón, folyamatosan pörögtek a játékosok, míg a Milwaukee nem tudta ezt kezelni. 

Továbbra sincsen ugyanakkor érdemi támogatás a kispadról, harmadik találkozón megint extra kellett Leonardtól, aki most Antetokounmpón védekezett hatalmasat, de kérdés, hogy meddig lehet még hajtani Kawhit? Mennyit bír még ez az ember, mert az a konferencia döntő első két találkozóján is látszott, hogy már a saját határait feszegeti (harmadik mérkőzésen 50 perc felett játszott..). Jelenleg ott tartunk, hogy csak a védekezésre építhet a Toronto, mert ha elindul a Bucks triplagyár, akkor vége. 

Utóbbi esetben bízunk a negyedik mérkőzést illetően. Ennyire fizikális találkozót képtelenség végig bírni, ráadásul jóval mélyebb ez a Milwaukee, mint a Toronto. Bármikor jöhet a padról egy extra teljesítmény, míg hazai részről ez már erősen kétséges. Sajnos a vendég szorzó teljesen reális (1.73), talán ebben nincsen akkora érték. Nehéz kérdés, mert még egyszer, ha 110 pont felett dob a Milwaukee, akkor nem valószínű, hogy nyer a Toronto. Nekik nincs meg ez a tűzerő, viszont a Bucks képes egy kevesebb pontos találkozón is nyerni. 

Fogadj kötésben akár 30%-s nyereménynövelővel

Három futball eseménnyel a fogadószelvényeden extra nyereményt nyerhetsz akár 1 500 000Ft értékben.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 22.07 %

június

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Fogadj kötésben akár 30%-s nyereménynövelővel

  • Három futball eseménnyel a fogadószelvényeden extra nyereményt nyerhetsz akár 1 500 000Ft értékben.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

NBA 2018/19

Pozzato hozzászólt
2019 jún 25. 13:04
Kiosztották az alapszakasz díjakat.
https://www.nba.com/nbaawards/2019/finalists

Az alapszakasz fényében szerintem nagyjából jó helyre ment. Amerikában nem igazán viselik el, hogy egy görög és egy szlovén srác alázta az övéiket. Fel is vannak háborodva, hogy meglopták őket. Számomra Trae Young egy kiváló játékos, akinek volt pazar három, esetleg négy hónapja. Ennyi
SPF Előzetes hozzászólt
2019 jún 24. 10:22
NBA: Erősödhet Kelet!

Átalakulóban a keleti főcsoport, ami jót tehet az NBA-nek! Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 jún 20. 14:35
NBA: Nem lesz meglepetés a drafton?

Előre lezsírozottnak tűnik, hogy ki hányadik helyen kell el. Tényleg nem lesz változás az élmezőnyben? Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek