NBA: Te fogadnál a Lakers bajnoki címére? (2. rész)

Bence
2 tipp
2019 jún 16. 20:41
Szólj hozzá!

Kosárlabda NBA fogadás Golden State Warriors Los Angeles Lakers

Befejeződött a rájátszás, messze még az alapszakasz, de most is találhatunk értékes szorzókat a fogadási kínálatban. 

Golden State Warriors (8.00)

Nem sikerült a three-peat, ráadásul komoly áldozatokat követelt az idei döntő a Warriors csapatától. Kevin Durant és Klay Thompson kidőlt súlyos sérülésekkel, valószínűleg csak jövő tavasszal térhetnek vissza. Talán emiatt is, de együtt fog maradni a GSW magja, pedig jó esély nyílt arra, hogy nyáron dobbant Durant (és Thompson). Arra rávilágított az idei rájátszás, hogy a Golden State sem sebezhetetlen, főleg Durant nélkül karcsúak. 

Ennek fényében izgalmas lehet alapszakasz, mert Stephen Curry végig csúcsforma közelében kell játszania, ha oda akarnak érni az élmezőnybe. Jó eséllyel csak Draymond Greenre számíthat, emiatt is lesz kérdéses, hogyan szerepelnek majd a 82 mérkőzés során. Az irodák sajnos jól reagáltak, mivel 47,5-re lőtték be a győztes mérkőzéseik határát (1.91 az under). Teljesen reális lehet, mint ahogyan az is, hogy meg kell majd szenvednie a rájátszásba jutásért Steve Kerr együttesének. 

Mozgásterük nem sok van a fizetési sapka alatt. Az is kérdéses, hogy DeMarcus Cousinst sikerül-e megtartani. Erre jó előjelek vannak és kiváló szorzót kaphatunk rá. Nagy valószínűséggel marad is, egyedül a pénzügyi része lehet a probléma. A 2.70-es szorzóban óriási érték lehet, melyet akár júliusra már biztosnak is érezhetünk (az első játéknap során kell az adott játékosnak a meccskeretben szerepelnie, de már nyáron biztos lehet a center maradása). 

Houston Rockets (9.00)

Érdekes offseason várhat a Houstonra. Takarítások voltak a stábban, aztán a semmiből jött a döntés, miszerint, Daryl Morey GM személyesen kereste fel Mike D'Antoni edzőt, hogy hosszabbítson vele. Elvileg a csapatból mindenki cserélhető volt, át akarták variálni a GSW elleni bukás után a csapatot, de lehet ebből mégsem lesz semmi? Chris Paul "cserélhetetlen", értéke lassan már a nulla felé konvergál (ilyen szerződéssel senkinek sem kell), egyedül Clint Capela lehet a többi franchise számára "érdekes". 

Mike D'Antoni maradása esetén a Rockets játéka sokat nem fog változni. Ezzel nagy valószínűséggel az alapszakaszban tarolhatnak, de a playoffra megint elfogyhat a tudomány. Ez a phoenixi években is előfordult vele, hiába 21 éve edző, egyszer sem jutott döntőbe, pedig Harden mellett régebben olyan játékosai voltak, mint Steve Nash vagy épp Kobe Bryant. Jó eséllyel megint a Harden-isót fogják erőltetni, kiszámítható a csapat. Komolyabb védekezéssel szemben gondban lesznek, bajnoki reményeik még a 9.00-es szorzót is meghaladják. 

Fogadások

Nyugatról még sokan pályáznak az első helyre, de több klubnál ennek megvalósításában mentális gátak fedezhetőek fel. Portland Trail Blazers kerete nagyon tehetséges, lehet azt mondani, hogy készen van a csapat, de sok függ attól, hogy Damien Lillard mennyire tudja felpörgetni magát egy párharcra (OKC ellen ment, GSW ellen nem). A már említett Oklahoma legnagyobb fékje Russell Westbrook lehet. Paul George hiába küzd kettőzött erővel, ha Westbrook egy telített betli a rájátszásban. A Denvernél minden attól függ, hogy mennyire tudnak jövőre felnőni a feladathoz. 

Ott vannak olyan csapatok is, mint a Minnesota, akiknek semmi mozgástere nincsen, túlértékelt játékosuk viszi el a fizetési sapka negyedét, gyakorlatilag egy újabb szenvedős év vár rájuk,. Kivételt képezhet, ha az új vezetés (Gersson Rosas) nem robbantja a keretet nyáron. Ott van még a Dallas Mavericks, mely a Doncic - Porzingis duóra építhet, sok hellyel a fizetési sapka alatt. Rájátszás szempontjából jövőre már ők is tényezők lehetnek és akkor még nem beszéltünk a Utah Jazzről és a San Antonio Spursről. Utóbbinál komoly átalakítások kezdődhetnek DeMar DeRozan elküldésével. 

Mire fogadjunk a nyugatról? Játékosmozgásokra! DeMarcus Cousinsről már volt szó, érdekes lehet még Mike Conley helyzete. Egyre több helyen rebesgetik, hogy a nyár folyamán egy csere részeként távozik a franchise ikonikus játékosa. A szorzó még barátinak mondható, de folyamatosan csökken (jelenleg: 1.80). Conley-val többet között az Indiana, Utah, New York és a Chicago is számol, míg a Maciknál biztosra veszik, hogy a következő szezont nem náluk kezdi meg. Ja Morant személyében a draftról már meg is van az utódja.

Borítókép: LeBron James. Fotó: Machalski/Shutterstock.com

Élő nyereménynövelő a hét meccsére

Minden héten 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz a hét mérkőzésére.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

 • NBA Tipp

  DeMarcus Cousins a Warriors játékosa marad
  2.70 Unibet
 • NBA Tipp

  Mike Conley eligazol a Grizzliestől
  1.80 UnibetSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Bence

ROI 18.18 %

augusztus

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Élő nyereménynövelő a hét meccsére

 • Minden héten 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz a hét mérkőzésére.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

NBA 2018/19

MessiÁs hozzászólt
2019 szept 25. 13:40
NBA Fantasy? Kiraly lenne.
Pozzato hozzászólt
2019 júl 12. 12:01
Azon gondolkozom, hogy szerencsétlen Eric Gordon mikor jut majd labdához. D'Antoni teljesen vakon van, ugyanazt fogja erőltetni, mint eddig. Az alapszakasz szerintem működni fog, mert hol Harden, hol Westbrick őrül majd meg és szerintem ketten átlagolnak majd 60 pontot és hozzák a meccsek többségét. Rájátszás már más kérdés, mert egyikük sem elit védő, D'Antoni meg pocsék
oakland23 hozzászólt
2019 júl 12. 11:28
Ez a Westbrook-Harden duó érdekes lesz  ;D Ha két labdával játszanának, akkor jó csapat lehetne, de két ennyire labdadomináns spílert berakni egy csapatba  ::) Én nem tudom elképzelni, hogy ez a Harden-Rusty-féle Rockets működni fog, de hátha rámcáfolnak.

Amúgy nem gyenge az idei offseason, szerintem simán izgalmasabb, mint az előző alapszakasz például :D

Kapcsolódó cikkek