2010-ben adtuk át az első SPF adományt, amelyből aztán évre-évre visszatérő karácsony előtti hagyomány lett. Idén is van lehetőséged adakozni, a részletekről az SPF Adományozás 2021 topikban tudhatsz meg többet!

Az első adományt a hódmezővásárhelyi iskolának adtuk át, melyet követően egy levelet is kaptunk tőlük, egy rövid részlet belőle. "Örülök, hogy ismeretlenül is támogatja alapítványunkat, mely által célkitűzéseink elérésében a nehéz gazdasági körülmények között nagyon nagy hasznát vesszük" - írta az iskola vezetője. Aztán 2010-ben két olyan családon segítettél, segítettünk, hiszen ezt mi együtt, az org közössége teszi mindig, ahol két anyuka egyedül neveli gyermekeit. Náluk a fűtést sikerült megmenti a kikapcsolástól. Ugye, hogy nem is tűnik akkora tragédiának, ha elmegy egy fogadás?

Újabb és újabb évek következtek, melyekről olvashatsz is a fórumon, ha szeretnél. Beteg gyermekek, szegény családok, sajnos mindig van olyan, akinek a karácsony nem a bőségről és a rengeteg ajándékról szól. Rájuk gondolva, akár pár ezer forinttal is szállj be ebbe a közös akcióba, amire a Sportfogadas.org közössége igazán büszke lehet! Írj privát üzenetet SPF Adminnak vagy jelezd szándékod az admin@sportfogadas.org címen, és átküldjük az utalási (Skrill, Neteller, Paypal, banki átutalás) lehetőségeket.

Adakozás határideje: 2021. november 30.

Adományozni szeretnék!

Borítókép: Fotó: file404/Shutterstock

NFL korai kifizetés ajánlat

Egyszeri fogadásait kifizetik, ha a csapata 17 pontos előnyt szerez - többszörös fogadásoknál a választást nyertesnek jelölik.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org