Nem sziklaszilárd tipp: Dwayne Johnson lesz az USA elnöke

Chan
2021 febr 18. 11:34
4 hozzászólás

Politika elnök Dwayne Johnson Egyesült Államok

Egyre biztosan jó volt Donald Trump hivatali ideje, megmutatta, hogy bárki lehet az Egyesült Államok vezetője. Ezt ugyan én írtam le, viszont Dwayne Johnson mondta korábban, utalva saját esélyeire és esetleges politikai jövőjére.

2016-ban kezdődött az elnöki cirkusz a Szikla körül, akkor egy filmjéhez kapcsolódó interjúban beszélt a politikáról. "Ha Trump meg tudja csinálni, nekem is menne, simán, ez nem kérdés" - nyilatkozta a színész, azt is hozzátette, hogy még tanulnia kell, és ha eljut arra szintre, hogy kompetens legyen, elképzelhető az indulása a választásokon. Fogadhatunk rá a William Hillnél, hogy ő lesz a következő voksolás nyertese, a Politika menün belül a US Politics részen, közel 30-as oddsért.

A hírek és pletykák aztán elültek a téma körül, majd nemrég újra felerősödtek, köszönhetően a Young Rock című sorozatnak. Egyfajta fejlődéstörténetről van szó, a Szikla több életszakaszát megismerhetjük, hogyan lett pankrátorból színész, egy balhés figurából szerető családapa. A sorozat elején 2032-ben járunk, Dwayne Johnson pedig interjút ad, mely során életéről beszél. Már az alapszituáció is elnöki, de megkérdezték tőle, hogy a valóságban is várható az indulása, amire azt felelte, hogy ha lesz rá igény, megpróbálná.

Az influencerek, youtuberek és színészmegmondó-emberek világában ne lenne igény egy Szikla elnöki indulásra? A cikk írásakor twitteren 15 millió, facebookon 58 millió, instagramon pedig 218 millió követője van. Utóbbi közösségi oldalra bármilyen, tehát bámilyen videót is rak fel, alsó hangon 2 milliós nézettség lesz rajta. Van egy fotó róla, és a lányáról, ahogy kézen fogva sétálnak, 7 millió kedvelést kapott rá. Magyarországon is imádják, szerintem ezen sorok olvasói között is sokan szeretik.

Nagy utat járt be élete során, Honoluluból indulva az NFL felé tartott, amit egy sérülés keresztbe húzott ugyan, de a Sziklát nem állíthatta meg a hírnév felé vezető úton, pankrátor lett, az ott szerzett népszerűségével pedig a filmvásznakon kötött ki. Talán emiatt is kezdik el komolyan venni az elnöki indulását, hiszen elég kitartóan küzd a céljaiért. "Tisztelem a politikai szabályokat, nincsenek illúzióm, nem lenne könnyű. Egyelőre tanulok, és meglátjuk mi lesz, talán 2024-ben vagy 2028-ban" - nyilatkozta korábban Dwayne Johnson.

Egyesült Államok 2024-es szavazást megnyeri:

Az írásban közölt szorzók a William Hill fogadóirodától származnak, és 2021. február 18-án, 13:00-kor voltak érvényben.

Borítókép: Dwayne Johnson. Fotó: Wikipédia

Még többet érnek kombinált fogadásaid a Multi+ bónusszal!

Sokszorozd meg nyereményeid! A Multi+ lehetőség jutalmat ad minden nyertes, legalább 5-ös kombinált fogadás után.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Hozzászólások 4

chabialonso

chabialonso

  • 2021 febr 18. 13:53

Volt már színész kormányzó , Schwarci két cikluson keresztül Kaliforniában, ha USA-ban születik talán ő ült volna a székben Trump helyett. Ronald Reagen is színész volt, és a legidősebb elnök is egyben. Újra is választották. Szóval lehet, hogy nem is annyira poén.

HT

HT

  • 2021 febr 18. 13:56

Két gondolat is eszembe jutott Chan írását olvasva. 1. A William Hill valóban ennyire hülyének nézi az amerikaiakat, hogy csak 26-szoros pénzt mer kínálni arra, hogy a Szikla lesz a következő elnök???!!! 2. Szinte már-már magam előtt látom a képet, amint 2025 nyarán az amerikai elnök, Dwayne "The Rock" Johnson fogadja Budapest főpolgármesterét, Berki "The Herevasalt" Krisztiánt, hogy hosszas beszélgetést folytassanak a közel-keleti helyzetről.

grof19

grof19

  • 2021 febr 19. 11:38

Már újat nem tudok mondani mert chabialonso megelőzött hiszen én is azt akartam írni,hogy volt már arra példa Ronald Reagen személyében. Mint tudjuk Amerikában minden lehetséges. Kenyeret és cirkuszt. Régi mondás igaz mondás Róma császára mondta.

whiteman

whiteman

  • 2021 febr 21. 21:07

Szikla,mint elnök?Nem látok benne nagy valószínűséget,elvégre ő a szórakoztatóipar királya,valljuk be,népszerű,de semmi több!Nem oda való és kész!Pankrátorként a kedvencem volt,színészként is sokat fejlődött,de politikusként én nem tudom elképzelni,Schwarci is inkább visszament színészkedni!


Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Chan


Imádok fogadni, lényegében bármire. Legfőbb területeim az angol, spanyol foci, és küzdősportok, de úgy gondolom akár bandy meccsben is lehet értéket találni, megfelelő kutatómunka után. Vakon ne játszd meg a tippjeim, csak leírom, hogy látom az adott eseményt.

Még többet érnek kombinált fogadásaid a Multi+ bónusszal!

  • Sokszorozd meg nyereményeid! A Multi+ lehetőség jutalmat ad minden nyertes, legalább 5-ös kombinált fogadás után.

Betclic útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Fogadás politikára

SPF Admin hozzászólt
Tegnap, 13:21
Olaszország is pont ezért nem léphet ki, hiába gondoltuk mindannyian ezt: Salvini rakás pénzt kap az oroszoktól, neki ezt valahogy vissza kell fizetni (akár infókkal is). Nagyon érdekes, hogy a pali az itthoni sajtóban atyaúristenként van beállítva, miközben olyan, mintha mindenki azt hinné, hogy nálunk
Pozzato hozzászólt
Tegnap, 12:51
Kellenek az általunk lehívható pénzek a kínai és orosz oligarcháknak is, hiába mondta már az elmúlt években többször is Kövér László, hogy nem lenne ördögtől való a kilépés, látható, hogy a britekkel is mit művelt a döntés. Annyira sok infó nincs róla a magyar sajtóban – próbálják úgy bemutatni, hogy a vakcinázás miatt van minden -, de azért a Brexit megtörte az országot, ha így fo
SPF Előzetes hozzászólt
2021 márc 3. 16:15

Kapcsolódó cikkek