Igazi csemegével készül az NBA a magyar idő szerint vasárnap hajnalban fennmaradók számára: Milwaukee Bucks - Miami Heat. Egy leendő rájátszás csatát látunk?

Védekezés kontra támadás

A Milwaukee Bucks védekezése darabjaira hullott az alapszakasz végére. Az Indiana Pacers úgy dobott nekik 133 pontot, hogy a kezdőjátékosok nagyobb része 25 percet töltött a pályán. A Bucks az offenzív játékával akarja dominálni a meccseket, szimplán túldobják az aktuális riválist. Mike Budenholzer taktikailag megbukott, ha így folytatja a Bucks, akkor a rájátszásban komoly pofonba nézhetnek bele, sürgős változások kellenek. 

A Miami Heat pocsék formában kezdte a szezont, valószínűleg a tavalyi menetelés és a Lakers elleni döntő vett ki belőlük sokat. A játékosok az új szerződések miatt kicsit elkényelmesedtek. Spoelstra és a vezetés gondban volt, de a pánikolás fel sem merült, mert ahogyan közeledtünk az alapszakasz végéhez, úgy lépett szintet a Heat, elsősorban védekezés terén. 

A videón a Spurs elleni defense látható, akik később épp a Milwaukee ellen döntöttek franchise rekordot (146 pontot szórtak). Gregg Popovich csapatát 111 ponton tartották, azóta ráadásul a védekezés sokkal jobb lett, legutóbb a konferencia győztesét, a Philadelphiát tartották 100 pont alatt úgy, hogy az Embiid - Simmons - Harris trió összesen 35 pontra volt képes!

A vasárnap hajnali meccsre vártam a fogadóirodák határait, mert reménykedtem abban, hogy nem 210-220 pont körüli határt állapítanak meg. Végül 231 pontra lőtték be az összesített dobott pontokat, ami ideális az under szempontjából. A Miami kemény védekezéssel ráadásul mérkőzést is nyerhet, szóval van érték Spoelstráék sikerében, ami szintén duplázós szorzóval kecsegtet, mint a kevés pontos találkozó!

Borítókép: Sportfogadas.org

0:0 - pénzvisszafizetés

Visszafizetés a 0:0-val végződő labdarúgó-mérkőzéseken.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • NBA Tipp

    Miami Heat győzelem
    2.20 Bet365
  • NBA Tipp

    230,5 pont alatt
    2.00 Unibet