Vajon ki talál be az angol bajnokságban a hétvégén? Nézzünk pár opciót!

Callum Wilson - 2.43

Azt gondolom, hogy a Newcastle United - Bournemouth összecsapáson a vendégeknek a győzelemre (2.60) is jó esélyük lehet, mert taktikailag sokkal kompaktabb csapatuk van. Ez támadásban is megmutatkozik, közel háromszor annyi gólt szereztek, mint a newcastle-iek. Ha nem is nyernek, de gólszerzési esélyük biztosan lesz, ami kapcsán egy triót kell említeni: Callum Wilson, Joshua King és Ryan Fraser. Ebből a hármasból King sérüléssel bajlódik, míg Fraser esetében azt látni, hogy az utóbbi hetekben nagyon visszaesett. Marad Wilson, aki az Eddie Howe által leggyakrabban bevetett felállásokban (4-4-2 vagy 3-4-3) mindig az egyik élen lévő csatár. Jó formában van, a Fulham ellen kétszer is eredményes volt, de legutóbb a Manchester United otthonában is gólt szerzett, ez látható a következő képsoron is.

Marko Arnautovic - 2.55

Nem kellett nagy tehetség Arnautovic kiemeléséhez, hiszen a Huddersfield otthonában pályára lépő West Hamben annyi támadójátékos sérült, hogy szinte csak az osztrák maradt, mint lehetséges veszélyforrás. Az egész bajnokságot figyelembe véve, a legtöbbet kapura lövők között van, csak néhányan előzik meg ebben. Összesen 9 bajnokin lépett pályára a jelenleg zajló idényben, ezalatt 30 lövést eresztett meg, aminek fele kaput is talált. Nincsen kirobbanó formában, de ő ilyen típusú játékos, ha úgy ébred megbolondít akár elit védelmeket is, viszont előfordul, hogy labdához is alig ér. Rizikós ezért rá tippelni, de a West Ham taktikájában ő az ék, januárban is az volt, mikor szintén a Huddersfield vendégei voltak. Akkor betalált, meglátjuk hogy ezúttal is beveszi-e Lossl kapuját.

Harry Kane - 1.87

Értéket tekintve közel sem a legjobb tipp, de a bajnokság negyedik legaktívabb tüzére kapcsán érthető miért nem adnak magasabb szorzót a Crystal Palace - Tottenham meccsre. Ha a két csapat legutóbbi találkozásaiból indulunk ki, akkor könnyen lehet, hogy inkább a vendégek 1:0-s győzelmére kellene fogadnunk. Négyszer is ezt lett a végeredmény, szóval ha az ördög nem alszikban hiszel, akkor a Spurs egyetlen gólos sikerének szorzója (8.00) csábító lehet számodra. Ami ennek ellent mondhat, az a Crystal Palace védelme, különösen a belső védőpáros, akiket könnyen zavarba lehet hozni. Kontrák kivédekezése terén vannak a legnagyobb gondok, a Tottenham pedig ezen téren kifejezetten jó. Könnyen lehet, hogy Lamela (4.35), vagy Moura (3.35) jobb tipp, de maradok Kane mellett.

Fogadj a Premier League gólszerzőire az Unibetnél!

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Harry Kane (Fotó: Ververidis Vasilis / Shutterstock.com)