Cristiano Ronaldo excsapatának nem kötelező nyerni a továbbjutáshoz, még az is belefér, hogy két góllal vereséget szenvedjen. Tudod ez mit jelent? Kényelmes rotációs lehetőséget! Szükség is van rá, mert váratlan események tarkítják a remek formát a Unitednél. Nem lesz szó a Betisről, bocs.

Váratlan események a Manchester Unitednél

Amikor labdarúgásra kötsz fogadásokat a nyugodt kis életed részeként, akkor valamiféle kiszámíthatóságra szükséged van. Ez persze együtt járhat azzal, hogy a value betet, tehát értékfogadást elfelejtheted, hiszen ami kiszámítható, az alacsony szorzót jelent a fogadóirodáknál leképződve. Na, de azért teljesen felfoghatatlan hullámzást ki akar? Ilyet hoztak össze a Manchester United játékosai az elmúlt hetekben, vagy legyünk szigorúak és az elmúlt években?

Erik ten Hag érkezésével azért stabilizálódott a helyzet, és ha tetszik, ha nem, akkor is egységessé, harciassá és taktikussá vált a Manchester United. Egyik héten például meglepő döntetlen a Leeds ellen, és mikor újra a Leeds ellen játszottak, nyerni tudtak. Jönnek az eredmények, a bajnokságban dobogósok és megnyerték a ligakupát. Az év végi időszakból, tehát a karácsony és azt követő hetekben pedig szinte folyamatosan nyertek. Ez mindig az erőt jelenti, ügyesen keveri a paklit Erik ten Hag, a keretben pedig vannak nyerőemberek.

Nem véletlenül jutottam arra a következtetésre a Liverpool elleni rangadó előtt, hogy nincsenek egy szinten a csapatok. Tehát a Manchester United jelenleg jobb szerintem és mégis a Liverpool nyert 7:0-ra váratlanul. Nem indokolta ezt az eredményt a liverpooliak játéka, ellenben a Manchester United játékosainak egyéni hibái igen. Pihenésre van szükségük, kicsit elvesztek fejben, ezért is jó hír számukra, hogy ez a találkozó lényegében edzőmeccs nekik.

Erik Ten Hag - Manchester United 001
Erik ten Hagnak gondolkodnia kell a formahanyatlás megoldásán (Fotó: mooinblack/Shutterstock.com)

A Manchester United kötelező rotációja

Mentális és kissé talán fizikális gödörbe kerültek a manchesteri játékosok, ezért én a helyükben élnék a rotáció lehetőségével. Vagy ha már pályán vannak a fontosabb nevek, akkor nekik nem kell annyira koncentráltnak lenniük, mint mondjuk egy kiélezett rangadón. Casemiro sem fog kiesni a meccsformából, a bajnokságban ugye eltiltott, ezért aztán átmozgató edzésnek jó lehet egy régi ismerős ellen játszani. Igen, Casemiro már 13-szor játszott a Betis ellen, nem volt még eredményes, de két gólpasszt már adott.

Kicsit dobálhatják is magukat, legutóbb ugye említettük, hogy a Betis csapatát nem igazán kedvelik a játékvezetők. Egy aprócska büntető, amit értékesítenek 5.50-es oddson, és máris még biztosabb a továbbjutás. Ráadásul a hátrányból történő ellentámadós foci az egyik alap stílus náluk, szóval nem igazán látom annak a lehetőségét, hogy a Betis meglepetést tudna okozni. Hiába jó szorzó a vendég győzelem a bet365-nél, mégsem fogadnék rá, mert döntetlennel is zárulhat.

Amennyiben fogadnál a Betis - Manchester United mérkőzésre, a Betfairnél 400 forintos ingyenes fogadásban részesülhetsz.

március 16., csütörtök

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hirdetés

Borítókép: Erik Ten Hag (Fotó: froarn/Shutterstock.com)