Cristiano Ronaldo excsapatának nem kötelező nyerni a továbbjutáshoz, még az is belefér, hogy két góllal vereséget szenvedjen. Tudod ez mit jelent? Kényelmes rotációs lehetőséget! Szükség is van rá, mert váratlan események tarkítják a remek formát a Unitednél. Nem lesz szó a Betisről, bocs.

Váratlan események a Manchester Unitednél

Amikor labdarúgásra kötsz fogadásokat a nyugodt kis életed részeként, akkor valamiféle kiszámíthatóságra szükséged van. Ez persze együtt járhat azzal, hogy a value betet, tehát értékfogadást elfelejtheted, hiszen ami kiszámítható, az alacsony szorzót jelent a fogadóirodáknál leképződve. Na, de azért teljesen felfoghatatlan hullámzást ki akar? Ilyet hoztak össze a Manchester United játékosai az elmúlt hetekben, vagy legyünk szigorúak és az elmúlt években?

Erik ten Hag érkezésével azért stabilizálódott a helyzet, és ha tetszik, ha nem, akkor is egységessé, harciassá és taktikussá vált a Manchester United. Egyik héten például meglepő döntetlen a Leeds ellen, és mikor újra a Leeds ellen játszottak, nyerni tudtak. Jönnek az eredmények, a bajnokságban dobogósok és megnyerték a ligakupát. Az év végi időszakból, tehát a karácsony és azt követő hetekben pedig szinte folyamatosan nyertek. Ez mindig az erőt jelenti, ügyesen keveri a paklit Erik ten Hag, a keretben pedig vannak nyerőemberek.

Nem véletlenül jutottam arra a következtetésre a Liverpool elleni rangadó előtt, hogy nincsenek egy szinten a csapatok. Tehát a Manchester United jelenleg jobb szerintem és mégis a Liverpool nyert 7:0-ra váratlanul. Nem indokolta ezt az eredményt a liverpooliak játéka, ellenben a Manchester United játékosainak egyéni hibái igen. Pihenésre van szükségük, kicsit elvesztek fejben, ezért is jó hír számukra, hogy ez a találkozó lényegében edzőmeccs nekik.

Erik Ten Hag - Manchester United 001
Erik ten Hagnak gondolkodnia kell a formahanyatlás megoldásán (Fotó: mooinblack/Shutterstock.com)

A Manchester United kötelező rotációja

Mentális és kissé talán fizikális gödörbe kerültek a manchesteri játékosok, ezért én a helyükben élnék a rotáció lehetőségével. Vagy ha már pályán vannak a fontosabb nevek, akkor nekik nem kell annyira koncentráltnak lenniük, mint mondjuk egy kiélezett rangadón. Casemiro sem fog kiesni a meccsformából, a bajnokságban ugye eltiltott, ezért aztán átmozgató edzésnek jó lehet egy régi ismerős ellen játszani. Igen, Casemiro már 13-szor játszott a Betis ellen, nem volt még eredményes, de két gólpasszt már adott.

Kicsit dobálhatják is magukat, legutóbb ugye említettük, hogy a Betis csapatát nem igazán kedvelik a játékvezetők. Egy aprócska büntető, amit értékesítenek 5.50-es oddson, és máris még biztosabb a továbbjutás. Ráadásul a hátrányból történő ellentámadós foci az egyik alap stílus náluk, szóval nem igazán látom annak a lehetőségét, hogy a Betis meglepetést tudna okozni. Hiába jó szorzó a vendég győzelem a bet365-nél, mégsem fogadnék rá, mert döntetlennel is zárulhat.

Amennyiben fogadnál a Betis - Manchester United mérkőzésre, a Betfairnél 400 forintos ingyenes fogadásban részesülhetsz.

március 16., csütörtök

125%-os üdvözlő bónusz 1000$-ig

A Sportbet.one fogadóirodánál akár 1000$-ig terjedő 100%-os első befizetési bónusz vár rád!

Sportbet.one regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Erik Ten Hag (Fotó: froarn/Shutterstock.com)