Az angolok nagyon szeretik a Celeb vagyok ments ki innen tévés formátumot, melyben sztárok dzsungelbe kerülnek, és nomád körülmények között versengenek egymással.

19 évad lement már ebből a műsorból, összesen 359 résszel. Valóságshow-sztárok, énekesek és botrányhősök tűnnek fel a szereplők között, de időnként azért egy-két ex-sportoló is részt vett a kalandban. Harry Redknapp nyerte például a 18. évadot, míg a 19. etapban Ian Wright tűnt fel, szóval a brit sport is képviselteti magát időnként az esőerdőben. Ezúttal még csak pletykák vannak a 20. évad szereplőiről, hogy kik lehetnek, a Betfairnél pedig fogadhatunk rá, a Sportsbook - Special Bets menüpont alatt.

Harry Redknapp a dzsungel egykori királya

Nagyot ment a brit bulvárlapok hasábjain Eric Cantona szereplésének lehetősége, amire 52.00-es oddson fogadhatunk. "Egyszerűen imádom az ötletet, hogy Cantona csak ott ül, és franciául beszél valami mélyenszántó dologról" - nyilatkozta a műsor producere, Richard Cowles. Nyilván pénzkérdés is a szereplőgárda, ezért igazán nagy nevek ritkán kerülnek a műsorba. Tom Jones is szerepel például a kínálatban, de aligha fog bohóckodni a dzsungelben.

Ricky Hatton viszont a boksz után nem veti meg a celebkedést, rendszeresen feltűnik sportcsatornákon is szakértőként, és közösségi oldalai alapján az életet sem veszi túl komolyan. Talán nem véletlen, hogy 1.25-ös szorzót adnak rá, hogy Hatton szerepelni fog a műsorban. Könnyen lehet, hogy Carole Baskinnal eszik majd bogarakat együtt, aki a Tigriskirály dokusorozat óta lett világhírű celeb. A műsor készítői állítólag nagy összeggel csábítják, meglátjuk sikerrel járnak-e.

I'm A Celebrity 2020 résztvevő lesz:

A teljes kínálatot a Betfairnél találod!

Borítókép: Ricky Hatton. Fotó: Wikipédia

Európai kosárlabda bónusz

Nyerjen akár 50%-kal többet gyűjtőivel. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org