Izgalmas csatára van kilátás szombat este, ahol a Valencia és a Sevilla méri össze erejét. Mindkét klub játéka sokat javult tavalyhoz képest, idén talán már nem kell tartaniuk a kieséstől, de lesz-e esélye a Valenciának a nemzetközi kupás helyekre?

febr 17. 21:00 Közvetítés: Unibet
Tipp: 22,5 kapura lövés alatt
Unibet
1.75

Valencia: Ígéretes teljesítmény

Szerencséje Rubén Baraja együttesének, hogy a hétvégén a Sevillát hazai környezetben fogadják, mert az utóbbi két idegenbeli mérkőzését elbukta a Valencia. Az egyik ebből az Atlético Madrid elleni találkozó volt, ahol azért nem számítottak esélyesnek, de a Las Palmas otthonában nem ártott volna egy pontszerzés. Ettől függetlenül a klub teljesítményére nem lehet panasz, hazai környezetben impresszív mérlegük, jelenleg pedig ez számít. 

Az elmúlt két hónapban azért voltak figyelemre méltó eredményeik a Mestallában: Athletic Bilbao (1:0), Villarreal (3:1) és Barcelona (1:1). Hivatalosan mindegyik találkozón alárendelt szerepben voltak, kevesebbet birtokolták a labdát, viszont jól építették fel a támadásaikat. Gyorsak voltak, mélységből indultak és pillanatok alatt az ellenfél kapuja előtt termettek, ahol jó arányban értékesítették a helyzeteiket. Sok volt a széleken vezetett kontra és a középre centerezés, jól érkeztek második hullámban a játékosaik.

Sevilla: Most legalább nyernek

Hullámvasút az egész szezon az andalúz együttesnek, nehéz megtippelni, mikor lesznek jó formában, bármelyik pillanatban kaphatnak egy komoly vereséget, mert a védelem szellős, középpályáról télen távozott Ivan Rakitic, így az egyik legjobbját veszítette el a Sevilla. Akad jó pár sérüléssel bajlódó játékos, ezért vannak olyan meccsek, mint a Girona elleni 5-1-es zakó, amikor 15 perc leforgása alatt darabjaira hullott a gárda. 

Valencia Sevilla
Youssef En-Nesyri (Fotó: Christian Bertrand/Shutterstock.com)

A másik véglet az Atlético Madrid elleni siker, ahol végig koncentráltak voltak, hiába birtokolta többet a labdát az Atlético Madrid és irányította a találkozót, mégsem tudtak gólt szerezni. Ott egy szimpla 4-4-2-vel próbálkozott Sánchez Flores mester, ami bevált, széleken is megvoltak, középen is hatékony volt a tömörülés. A támadójáték annyira működött, hogy már 20 perc után lezárhatták volna a találkozót, csak Oblak résen volt. 

A Sevillában ott a potenciál, hogy jobb csapat legyenek, akik visszatérnek a top6-ba és a nemzetközi kupába, de hiányoznak azok a labdarúgók, akikkel az ezekhez szükséges eredményeket el lehet érni. Emiatt nem is fogadnánk a vendégek sikerére, mert a Valencia játékát látva hazai környezetben, nem biztos, hogy van érték a Sevilla idegenbeli sikerében. Inkább a kevés kapura lövés irányába indulunk el, mert azért idegenben a Sevilla sem sziporkázik, míg a Valencia otthon kivárásra játszik. 

  • Valencia - Sevilla tipp

    22,5 kapura lövés alatt
    Unibet
    1.75

100% befizetési bónusz akár 300 RON-ig + 200 ingyenes pörgetés

Az új Unibet játékosok akár egy 300 RON értékű befizetési bónuszban, valamint 200 ingyenes pörgetésben is részesülhetnek.

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés