Mindenre képes legnagyobb sztárnak tartja magát a svéd támadó, szóval miért ne lehetne a műsorvezető egy svéd zenei eseményen? Ha fogadni mernél erre, akkor irány az Unibet egyéb - nem sport kínálata!

Van alapja annak a feltételezésnek, hogy Zlatan zenei eseményen a színpadon tűnjön fel, hiszen egyszer már meghívták a San Remo-i dalfesztiválra, ahol nem műsort vezetett, hanem rövid beszélgetés után, énekelni próbált. Nem sikerült túl jól, mindenesetre a kínosság ellenére, jól sikerült a fellépés. Talán emiatt is lehet, hogy az Unibetnél bekerült a kínálatba egy svéd rendezvény kapcsán, mint a felkonferáló személy. "Két dolog van, amihez a legkevésbé értek: az az ének és a tánc. Iszonyatos hangom van, de legalább megnevettettük az embereket" - mesélte a San Remo-i fellépés után Ibrahimovic, aki tehát tisztában van a korlátaival éneklés terén, viszont beszélni és kivágni magát helyzetekből ügyesen tudja.

1935 óta rendezik meg, a magyarosításon még nem átmenő, Allsång på Skansen zenei eseményt. Eleinte alig érdekelte az embereket, ha hihetünk az internetnek, már 100 nézőnek is örültek a kezdeti években, viszont mostanra nagyot változott a helyzet, volt hogy 25 ezer fesztiválozó énekelte a színpadon fellépővel a dalokat. 1979-től már egy svéd televízió is közvetíti élőben, pár száz ezer nézővel kezdetben, mely szám mostanra már milliós nagyságrendű. Olyan ez, mint egy koncertsorozat, több alkalommal is megrendezésre kerül nyár közepe táján, és a műsorvezetők mindig kiemelt svéd személyiségek, ezért is merült fel Zlatan Ibrahimovic neve, nyilván nehezen tudná összeegyeztetni a labdarúgó élettel, ezért a teljesen lehetetlen kategóriát jelentő szorzóval szerepel a kínálatban.

Zlatan Ibrahimovic az Allsang pa Skansen házigazdája lesz - 251.00

Számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kredit

Az új bet365 ügyfelek egy remek ajánlatban részesülhetnek.

Bet365 regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hirdetés

Borítókép: Zlatan. Fotó: LiveMedia / Shutterstock.com