Fucsovics Marci már kétszer is nyolcaddöntős volt az ausztrál Grand Slam-tornán és ha borítja Jannik Sinner ellen a papírformát, akkor ismét az utolsó tizenhat közé kerülhet Melbourneben.

Direkt meccseken Fucsovics van előnyben

Időről-időre a magyar játékos remek ausztráliai menetelési nagy reményekre késztettették a rajongókat. Az idei szezon legelején voltak arra sugalló jelek, hogy Marci (ATP 78.) megint beindul az Australian Openen, mivel megnyerte a Canberrában zajlott Challenger-tornát. Melbourneben egy több, mint négy órát tartó, öt szettes mérkőzéssel nyitott Federico Coria ellen, majd a második fordulóban négy felvonásban búcsúztatta Lloyd Harrist. Nagyon akar a magyar srác és bár a bukmékerek oddsai nem sok esélyt adnak neki, nem kell leírni az a Sinner (ATP 16.) ellen, akit a három eddigi egymás elleni mérkőzésből kettőn megverte. A legelső összecsapásuk pontosan Melbourneben zajlott 2020-ban és Fucsovics három sima játszmában küldte őt pakolni.

Most már ideje szenvednie az olasznak

A huszonegy éves olasz játékos azóta szintet lépett, viszont nem érkezett a legjobb formájában a rangos eseményre. A tavalyi, drámai lezajlású US Open-negyeddöntője után, amit a későbbi bajnok Carlos Alcaraz ellen veszített el, sehol nem nyert több, mint két meccset egymás után. Az idei AO-n szettvesztesség nélkül nyerte az első két fordulóját, de nem igazán volt még tesztelve, mert az első meccsén a sérüléséből felépült Kyle Edmund, a másodikon pedig Tomas Martin Etcheverry voltak ellenfelei. Bár Marcinak nagyobb fizikai megterhelésben volt része mostanáig, tanúi lehettünk annak, hogy mennyire toppon van ebből a szempontból. Összegezve, ez az összecsapás egy kihasználandónak látszó alkalom lehet arra, hogy 2020 és 2018 után újra a negyedik körbe jusson.

Ne feledd, hogy az Australian Openre megtett fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forintos fogadás bajnokságán és megnövelt nyereményeket is bezsebelhetsz.

január 20., péntek

Tipp Játék hendikeppel Fucsovics, Marton +8.5 @ 1.65

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023.01.19., 08:56.

Borítókép: Fotó: Fabrizio Andrea Bertani/Shutterstock, Saolab Press/Shutterstock, Adam Vilimek/Shutterstock