Átadásra kerül az év csapata díj Finnországban, amire az Unibet fogadóirodánál pénzt is tehetünk fel. A floorballosok egyértelmű favoritok, de azért fussunk át a kínálaton!

Jégkoronghoz hasonló játék a floorball, lentebb látható is egy támadó jelenet. Öt-öt mezőnyjátékos és két kapus püföli ütőjével a műanyagból készült, kemény, lyukacsos labdát. A földkerekség legjobbjai a svédek és a finnek, talán a jégkorongtudásukból adódóan ehhez is van érzékük. Többnyire a svédek nyerik a világbajnokságot, de 2018-ban a finnek tudtak diadalmaskodni a döntőben. Ennek a vb-címnek köszönhetően az év csapata díjnál favoritok is lettek, 1.33-ért kínálják sikerüket.

Esélyes még a nemzeti focicsapat is, mely egészen jó évet tudhat magáénak. A Nemzetek Ligájában ugyebár velünk azonos csoportban voltak, amit meg is nyertek. A női jégkorongosok mellett a kínálat részét képezi még a Joensuun Maila és a Marigold IceUnity jégtáncos csoport. Előbbiről érdemes pár szót ejteni, merthogy érdekes sportágat űző klubról van szó. Pesäpallót játszanak, ami kifejezetten népszerű Finnországban. Hasonlít az amerikai baseballra, ha érdekel, itt írtunk róla korábban.

Finnország - Év csapata:

  • Férfi floorball-válogatott  1.33
  • Férfi labdarúgó-válogatott  2.75
  • Női jégkorong-válogatott  6.00
  • Joensuun Maila  10.00
  • Marigold IceUnity  10.00

A kínálatot az Egyéb - Nem sport kategóriában találod!