Az amerikai futball-szövetség fontos lépéseket tesz jelenléte megerősítése érdekében a Genius Sports és a bet365 partnerségek kiterjesztésével.

Míg az angol labdarúgó-szövetség (FA) bejelentette, hogy megtiltja a fogadóirodáknak az FA-kupa mérkőzéseinek élő közvetítését, addig az óceánon túl más szelek fújnak és az amerikai futball-szövetség (NFL) megerősítette együttműködését a Genius Sports-al, amelynek eredményeként a bet365 hozzáférhet az amerikai futball közvetítési jogaihoz.

A megállapodás részeként a bet365 arra törekszik, hogy felhasználja a Genius Sports streaming megoldásait, ezzel „egyedülálló új tartalmat biztosítva” az ügyfelek megtartásának és a fogadások elköteleződésének fokozása érdekében.

Mark Locke, a Genius Sports vezérigazgatója így nyilatkozott: „A bet365-tel kötött partnerségünk kibővítése tovább erősíti a Genius Sports régóta fennálló stratégiáját, amely a legjobb minőségű hivatalos adatokkal és videó tartalommal erősíti meg az élő fogadás élményét.

„Ez a megállapodás különösen jelentős az élő közvetítés szolgáltatásunk számára, amely egyesíti a versenyek prémium tartalmait több ezer egyéb, alacsony késleltetésű sportközvetítéssel a világ minden tájáról.”- tette hozzá Mark Locke.

Az alacsony késleltetésű adások a szolgáltató hivatalos adatszolgáltatásai mellett lesznek elérhetők, így az angol Premier League és az NFL a Next Gen Stats (NGS) kínálatában is szerepelnek majd.

Ezenkívül a bet365 a partnerség révén marketing- és játékos bevonási stratégiáját is erősíti. A bővítés során a Genius saját adatai alapján támogatja majd a bet365 marketing kampányait azzal a céllal, hogy mélyebb elköteleződést és alacsonyabb beszerzési költségeket érjen el kijelzőn, videón és televízión keresztül.

NFL Play-off - Negyeddöntők:

január 22., szombat

január 23., vasárnap

január 24., hétfő

Borítókép: Sportfogadás.org/Shutterstock.com/Vasyl Shulga