Casper Ruud vagy Carlos Alcaraz fog mindent vinni az amerikai rangos torna döntőjében?

Casper Ruud (Fotó: lev radin/Shutterstock.com)

A nyertes nem csak első Grand Slam tornagyőzelmét fogja megszerezni, hanem a világranglista élére is fog kerülni. Mindkét játékos igazolta a papírformát az elődöntőben, de idei meneteléseik nem hasonlítanak mégsem egymáshoz. Míg Alcaraz harmadik döntőszettes mérkőzését játszotta egymás után az elődöntőben Frances Tiafoe ellen, Ruud négy játszmában verte Karen Khachanovot. A norvég teniszező (ATP 7.) ismerős helyzetben találja magát, mivel ez a pályafutásának második Grand Slam-döntője miután az idei Roland Garroson is egy meccstávolságra volt a bajnoki címtől. Akkor szinte lehetetlen kihívás előtt állt, mivel vele szemben a Grand Slam-király Rafael Nadalt állt és az oddsok szerint most is ő az esélytelenebb.

Amennyiben Carlos (ATP 4.) igazolja a papírformát, akkor a harmadik olyan játékos lesz az Open Éra történelmében, akinek sikerül megszereznie a bajnoki címet miután három egymás utáni ötszettes meccset nyert a tornán. Az egymás elleni statisztika neki kedvez, ugyanis úgy a tavaly Marbellában salakon, mint idén a Miamiban zajlott Masters hasonló kemény borításán, szettvesztesség nélkül verte ellenfelét. Azt a részletképet viszont nem lehet elhanyagolni, hogy Ruud már tudja milyenek az ilyen alkalommal járó izgalmak. Emellett, a fizikai aspektus szempontjából, szintén előnye lehet a norvég teniszezőnek. Casper döntéshozásai is higgadtabbak lehetnek, de Carlos amikor elkapja a fonalat, akkor majdnem megállíthatatlan.

Ne feledd, hogy a US Open-fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forint nyereményalappal rendelkező fogadás bajnokságán.

szeptember 11., vasárnap

Tipp Játék hendikeppel Alcaraz, Carlos -1.5 @ 1.53

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.09.10., 10:19.