2019 jún 13. 21:00

Dél-Afrika (n) - Kína (n)

Dél-Afrika (n)

-

Kína (n)

Unibet
Bet365
1
X
2

oakland23
oakland23 elemezte ezt a mérkőzést
2019 jún 13. 10:38

Sokat gondolkodtam, hogy vállaljam-e ezt az opciót, de végül is meggyőztem magam.

Elemzés megtekintése

World Cup (W) tabella

Dél-Afrika (n) - Kína (n) tippek

Gólok száma páratlan/páros tipp 1

Ezen az oldalon találod meg az összes beküldött sportfogadás tippet a Dél-Afrika (n) - Kína (n) mérkőzésre, a World Cup (W) bajnokságból, melyet a különböző ingyenes tippjátékba beküldtek a felhasználóink. Az esemény pontos időpontja: 2019 jún 13. 21:00.

Jelenleg a mérkőzésre 9 fogadási piacra találsz tippeket. Ezek közül az Ázsiai hendikep és a gólok száma piacok a legnépszerűbbek. A beküldött tippek a legtöbb Tippmix kalkulátorba beküldött tippel ellentétben nem teljesen tét nélküliek, mivel ezekkel a játékosok egymással versenyezve próbálnak jobb helyezést elérni a tippjátékokban. Ettől függetlenül ezek teljesen ingyenes tippek és az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget ezek helyességéért. A sima tippek mellett elemzéseket is találsz a Dél-Afrika (n) - Kína (n) meccsre. Ezekből komolyabban is felkészülhetsz a fogadásod elhelyezése előtt, mert minél több információval rendelkezel, annál pontosabban tudsz fogadni egy mérkőzésre.

Ezen az oldalon megtalálod a mérkőzésre kínált sportfogadás ajánlatot is a legtöbb piacra, oddsokkal együtt. A legtöbb esetben összehasonlíthatod több iroda szorzóját is egy kimenetelre, legyen az Unibet, bet365 vagy éppen a Tippmixpro által kínált szorzó. Így könnyen eldöntheted, melyik bukmnéker adja a legjobb ajánlatot az általad kiszemelt kimenetelre.