2023 okt 4. 18:45

Atlético Madrid - Feyenoord

3 : 2

Atlético Madrid

Feyenoord

Unibet
Bet365
Tippmix

Atlético Madrid - Feyenoord tippek

Atlético Madrid - Feyenoord tipp Tippajánló

2023 okt 4. 18:45 Tippajánló

Atlético Madrid - Feyenoord tipp

Simeone könnyed győzelme, vagy mégsem?

Az Atlético Madrid és a Feyenoord két izgalmas csapat jelenleg, gólokban gazdag mérkőzéseket játszanak, így lesz ez egymás elleni meccsükön is?

Teljes játékidő tippek 20
Mindkét csapat gólt szerez tippek 2
Gólok száma - 2. félidőben tipp 1
Háromesélyes fogadás hendikeppel - 3 tipp 1
Gólok száma - Ázsiai tipp 1
Sportközvetítés - Szerda Műsorajánló

2023 okt 4. 07:49 Műsorajánló

Sinner - Medvedev stream és élő tv-s közvetítések

Hetedjére is megverné Medvedev Sinnert.

Celtic vs Lazio fogadási lehetőségek Felvezető

2023 okt 4. 00:05 Felvezető

Celtic - Lazio fogadási lehetőségek

Nagyon kell a győzelem a skótoknak.


Ezen az oldalon találod meg az összes beküldött sportfogadás tippet az Atlético Madrid - Feyenoord mérkőzésre, a Bajnokok Ligája bajnokságból, melyet a különböző ingyenes tippjátékba beküldtek a felhasználóink. Az esemény pontos időpontja: 2023 okt 4. 18:45.

Jelenleg a mérkőzésre 10 fogadási piacra találsz tippeket. Ezek közül a teljes játékidő és a gólok száma piacok a legnépszerűbbek. A beküldött tippek a legtöbb Tippmix kalkulátorba beküldött tippel ellentétben nem teljesen tét nélküliek, mivel ezekkel a játékosok egymással versenyezve próbálnak jobb helyezést elérni a tippjátékokban. Ettől függetlenül ezek teljesen ingyenes tippek és az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget ezek helyességéért.

A mérkőzést szerkesztőink is részletesen elemezték, az Atlético Madrid - Feyenoord tippünket is ajánljuk dokumentálódásra. Az elemzésben részletesebb információkat tudhatsz meg.

Ezen az oldalon megtalálod a mérkőzésre kínált sportfogadás ajánlatot is a legtöbb piacra, oddsokkal együtt. A legtöbb esetben összehasonlíthatod több iroda szorzóját is egy kimenetelre, legyen az Unibet, bet365 vagy éppen a Tippmixpro által kínált szorzó. Így könnyen eldöntheted, melyik bukmnéker adja a legjobb ajánlatot az általad kiszemelt kimenetelre.