2018 nov 19. 20:45

FYR Macedónia - Gibraltar

FYR Macedónia

-

Gibraltar

Unibet
Bet365
1
X
2

User ID: 8971
User ID: 8971 elemezte ezt a mérkőzést
2018 nov 18. 11:12

A makedón futball évről-évre fejlődik. Az áttörést a tavalyi év hozta meg, ahol a teljes naptári évet figyelembe véve csak a spanyolok ellen szenvedtek vereséget, de az idei év még ettől is sikeresebb, igaz vb szereplés nem volt és nagy nevű ellenfél sem látogatott hozzájuk.

Elemzés megtekintése

UEFA Nemzetek Ligája tabella

FYR Macedónia - Gibraltar tippek

Gólok száma - 1. félidő tippek 4
Gólok száma - 2. félidőben tipp 1
Pontos eredmény - 2. félidő tipp 1
Háromesélyes fogadás hendikeppel - 3 tipp 1

Ezen az oldalon találod meg az összes beküldött sportfogadás tippet a FYR Macedónia - Gibraltar mérkőzésre, az UEFA Nemzetek Ligája bajnokságból, melyet a különböző ingyenes tippjátékba beküldtek a felhasználóink. Az esemény pontos időpontja: 2018 nov 19. 20:45.

Jelenleg a mérkőzésre 7 fogadási piacra találsz tippeket. Ezek közül a gólok száma - 1. félidő és az Ázsiai hendikep piacok a legnépszerűbbek. A beküldött tippek a legtöbb Tippmix kalkulátorba beküldött tippel ellentétben nem teljesen tét nélküliek, mivel ezekkel a játékosok egymással versenyezve próbálnak jobb helyezést elérni a tippjátékokban. Ettől függetlenül ezek teljesen ingyenes tippek és az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget ezek helyességéért. A sima tippek mellett elemzéseket is találsz a FYR Macedónia - Gibraltar meccsre. Ezekből komolyabban is felkészülhetsz a fogadásod elhelyezése előtt, mert minél több információval rendelkezel, annál pontosabban tudsz fogadni egy mérkőzésre.

Ezen az oldalon megtalálod a mérkőzésre kínált sportfogadás ajánlatot is a legtöbb piacra, oddsokkal együtt. A legtöbb esetben összehasonlíthatod több iroda szorzóját is egy kimenetelre, legyen az Unibet, bet365 vagy éppen a Tippmixpro által kínált szorzó. Így könnyen eldöntheted, melyik bukmnéker adja a legjobb ajánlatot az általad kiszemelt kimenetelre.