Játékok, melyekben secretariat szerepelt

Ez a felhasználó nem szerepelt egyik játékunkban sem.

secretariat közösségi adatai

secretariat statisztikái

0 %

ROI

0

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
Alk hozzászólt
2017 szept 2. 15:52
Idézetet írta: secretariat Dátum szeptember 02, 2017, 14:25:53
Lezárul egy időszak. Akik rendszeresen követték, olvasták az írásaimat, azoknak köszönöm a figyelmet! :beerchug: Sajnos nem voltatok elegen, így a lóverseny eltűnik a főoldalról. Nem zárok ki semmit, ki tudja, lehet, hogy más felületen leszek elérhető, vagy egyszer még visszatérek mondjuk az itteni naplózáshoz, de utóbbihoz jelenleg nem érzek kedvet, így határozatlan időre búcsúzom. :)

Magyarorszagon a loverseny tovabbra is underground, igy hiaba kaptunk minosegi tartalmat, ertheto a dontes. Szemely szerint sajnalom, illetve ha barhol lennel online, egy privatot dobhatnal az elerhetoseggel. Sok sikert a tovabbiakban is!
secretariat
secretariat hozzászólt
2017 szept 2. 14:25
Lezárul egy időszak. Akik rendszeresen követték, olvasták az írásaimat, azoknak köszönöm a figyelmet! :beerchug: Sajnos nem voltatok elegen, így a lóverseny eltűnik a főoldalról. Nem zárok ki semmit, ki tudja, lehet, hogy más felületen leszek elérhető, vagy egyszer még visszatérek mondjuk az itteni naplózáshoz, de utóbbihoz jelenleg nem érzek kedvet, így határozatlan időre búcsúzom. :)
secretariat
secretariat hozzászólt
2017 aug 27. 11:09
secretariat
secretariat hozzászólt
2017 aug 26. 12:05
Annyi futam jött össze a mai napra, hogy bőven elég lett volna három cikkre is. Yorkban zárul az Ebor, Goodwoodban pedig Lightning Spear próbál meg duplázni:

https://www.sportfogadas.org/elozetesek/goodwood-celebration-mile-stakes-

https://www.sportfogadas.org/elozetesek/york-ebor-fesztival-4nap-
secretariat
secretariat hozzászólt
2017 aug 25. 11:18

Nézz be a fogadásnaplóba

secretariat
secretariat hozzászólt a Re:Fogadasi Strategiak témához
2018 jan 11. 11:16
Idézetet írta: druzsinlaci Dátum december 31, 2017, 14:33:24

Charlie Appleby tréner és William Buick zsoké párosa.

Nem idézem az egészet, sok helyet foglal, de azért értékelem a hosszú írásodat. :) Évekkel ezelőtt, mikor még alig láttam bele a lóverseny működésébe, hasonló dolgokon agyaltam én is. Legjobb zsoké, tréner páros... Tuti kombináció, rengetegszer nyernek, akkor toljuk őket! A főszereplőre, magára a lóra, vagy az adott futamra, az ellenfelekre meg minek figyelni. :P Akkoriban "Fun Time Frankie" Dettori ment nagyot, ez még a kokainos botránya és mélyrepülése előtt volt, és McCoy is távol volt attól, hogy a visszavonulásra gondoljon. Két legenda, de velük sem lehetett profitot csinálni. 8) Azt is megmondom miért. 2017-ben kifogtál egy olyan párost, amelyiknek rettentő jó éve volt sportfogadási szempontból. A statisztika Buick versenyeit és év végi profitját mutatja, igaz, csak a brit futamokon. 2015 januárjától lett a Godolphin istálló, és vele Appleby elsőszámú lovasa. Látható, hogy egyre jobban zárta az éveket, de a tizenkét aktív évéből ez volt az egyetlen, ahol komolyabb profitot tudott realizálni.



Nyilván az előtte lévő években nem a világ egyik legjobb istállójával dolgozott együtt, de ezen az elven, amit felvázoltál, több párost is lehetne követni. Említetted Aidan O Brient, aki a világ egyik legjobb trénere. Az biztos, hogy a legeredményesebb, tavaly új rekordot csinált, ő nyerte a legtöbb Gr1 futamot egy év alatt. Neki ott van lovasnak Ryan Moore, akit aligha kell bemutatni lóverseny körökben. Miért ne őket kövessük? Vagy ott van még mindig Dettori is, egy élő legenda, akinek sikerült talpra állnia, és most másod, vagy ki tudja már hányadik virágzását éli. John Gosdennel együtt ők sem éppen kispályások. És ez csak a brit-ír párosítások, amik nekem szem előtt vannak. Viszont még ezek a trénerek, és zsokék sem képesek hosszútávon profitot termelni, ha válogatás nélkül toljuk minden közös versenyüket, hiába a 20% feletti győzelmi arány, egyszerűen azért, mert ha egyik évben valami kimagaslót alkotnak, a bukik oda fognak rájuk figyelni, és a következőkben az oddsokat is ehhez a teljesítményhez fogják mérni. Lehetne felhozni más sportágból is példákat, például ezen logika mentén a Mercedes-Hamilton párost nyomni az F1-ben, vagy akár egy focicsapatot is, amelyiknél éppen összeáll az álomcsapat. Minden szezon más, a legjobbak azért mindig ott vannak az elején, de profitot termelni legfeljebb egy-kettőnek sikerül, az meg, hogy az adott évben éppen ki lesz az, nehéz megmondani előre. 

Én drukkolok, hogy hasonlóan sikeres éveid legyenek, mint 2017, de azért óva intenék mindenkit, beleértve téged is, hogy erre rátedd minden vagyonodat. Egyébként nem kell aggódni, Buick ma már versenyezni fog Meydanban. :)
secretariat
secretariat hozzászólt a Re:Sorozatok témához
2017 nov 11. 19:52
Stranger Things 2. évad - Mielőtt belevágok egy szériába, rálesek az imdb-re, rottenre, hogyan is állnak az értékelések, szóval éreztem, hogy nem lesz rossz ez az évad sem. Érdekesség, hogy egy rész nagyon kilógott a sorból, ennek hála lett +1 résszel több idén, amit láthatóan a nézők többsége utált (6.2-t kapott). Tény, hogy totál nem passzolt a hangulata a többihez, de rossznak azért nem nevezném. Akkora újdonság már nem volt a sztori, de baromi szórakoztató sorozat továbbra is, két nap alatt ledaráltam. 9/10
secretariat
secretariat hozzászólt a Re:Lóverseny fogadások témához
2017 okt 19. 11:08
Hétvégén (október 21., szombat) Ascotban British Champions Day! Négy Group1, egy Group2, meg egy komolyabb hendikep lesz műsoron. Úgy tűnik O Brien brutális különítménnyel érkezik, de a Godolphin se aprózza el, szóval akit érdekel a lovi, az le ne maradjon róla. :redchug:
secretariat
secretariat hozzászólt a Re:TiB naplója témához
2017 okt 10. 20:00
Idézetet írta: TiB Dátum október 03, 2017, 01:53:45
Ez annyira magas, hogy elmondhatjuk a görög élvonalról, hogy több döntetlen van, mint hazai győzelem, vagy vendég siker. Ha valaki erre ráérzett a szezon előtt, és csak ikszekre fogadott egységnyi tétekkel, most 24,34 egység pluszban lenne.

Te naplódba trollkodok, mert ez a legkomolyabb napló. :D És ha valaki erre ráérzett? :redchug:

http://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/649556/Southwell-races-horse-punters-gamblers-furious-video-stick-to-the-plan

Élőben a tőzsdén 1,01-es oddson vitték 50.000 fontért.  ::) Plusz a mögötte lévőre már 1000-es oddsot adtak. :beerchug: Néztem élőben, mondom naná, amatőr csaj... Visszajátszva azért látható, hogy már az is bravúr volt, hogy addig fent maradt a nyeregben.
secretariat
secretariat hozzászólt a Re:KÉRDEZZ BÁTRAN! Bármit! VÁLASZOLUNK!;) témához
2017 okt 10. 19:45
Idézetet írta: Kraken Dátum október 10, 2017, 18:59:58
köszönöm válaszod, amint kicsit is arra felé hajlanál, hogy eladd akkor keress nyugodt szivvel, hidd el megtudunk egyezni úgy hogy egy lépést sem kell tenned privátban küldök azért egy telefonszámot egy jobb pillanatodban csörögj....és értekezünk, ez az új felhasználói nevem, ezen tudtok megtalálni.

Nem tudom, mennyire valós az, hogy milliókat keresel sportfogadással, vagy, hogy mennyire vagy sikeres vele, de azt hiszem nem is ez a lényeg. A hozzászólásaidból nekem ugyanaz jött le eddig, mint oaklandnek, mégpedig, hogy elismerést szeretnél... Sajnálom, mert ez azt jelenti, hogy nagyon magányos lehetsz. Csak egy jó tanács: ne egy fórumon próbálj meg kétségbeesetten változtatni ezen. Menj emberek közé, élvezd a pénzedet, ÉLJ! Mert előbb-utóbb teljesen bekattansz. Ez, amit most csinálsz legfeljebb nevetség tárgyává fog tenni, vagy sajnálkozást fog kiváltani a fórumozókból...
secretariat
secretariat hozzászólt a Re:Sorozatok témához
2017 okt 9. 15:36
Narcos 3. évad - Sokan írták, ha jól emlékszem itt is, hogy ez az évad még az előző kettőnél is jobb lett. Nálam nem. ::) Az biztos, hogy tartották a színvonalat, de nekem Escobar felemelkedése és bukása valahogy jobban bejött. Itt már egy kész, nagyon jól felépített szervezetet kaptunk. Bőven lekötött még így is, várom Mexikót, már, ha lesz belőle valami és nem gyilkolják halomra az egész stábot.  ::) 8.5 / 10

Kapott egy trailert az Unsolved. Eléggé várós, bár nem biztos, hogy szerencsés a zeneválasztás (Inhumanst is Rag N Boneal próbálták eladni).  :P

https://www.youtube.com/watch?v=t9q9KMJcae4
secretariat
secretariat hozzászólt a Re:Fogadasi Strategiak témához
2017 okt 9. 14:43
Idézetet írta: Schleck Dátum október 08, 2017, 20:40:26
Felteszem a költői kérdést: mennyi lehet a fogadásból megélő (még csak nem is meggazdagodott) fogadók aránya?

Költői volt a kérdés, de szerintem nagyon kevesen. 5%-ot szoktak írni a nyerőkre, de ezt erős túlzásnak tartom.

Nálam a nyerő ott kezdődik, ha valaki évek óta csinálja és mondjuk ebből is él, főállásban. Ez az ember rendesen meg is gazdagodott közben, azon egyszerű oknál fogva, mivel a tétemelést, ha nyerő rendszere van, semmi sem gátolja (esetleg a korlátozások, de azt most hagyjuk). Értem ez alatt, hogy nem kerül szembe olyan problémával, mint mondjuk online pókernél, ahol a magasabb szinteken már valószínűleg komolyabb ellenfelei lesznek, így a nyerési esélye csökken.

Ilyen szintre viszont iszonyat kevesen jutnak el. A stratégiák legtöbbje időszakosan működik (jön az új szezon, változnak az évszakok, bukik rájönnek a kiskapukra stb.), de még, ha van valami tuti rendszered, akkor is belebukhatsz rengeteg dologba (pszichológia, gyenge bankmenedzselés). Beszédes, hogy millió oldalon mennyi "feltörekvő tehetség" jelenik meg. "Junior tipsterek", piszok jó grafikonokkal, ROI-al, akik aztán eltűnnek. Jön a lejtő, az oldalakon régebb óta jelenlévő emberek (seniorok) között már alig találod meg őket, akik meg ott vannak, ott svindliznek a tétekkel, nyerőkkel, statisztikával, ahol nem szégyellnek. Kivétel megint csak nagyon kevés van.
secretariat
secretariat hozzászólt a Re:Sorozatok témához
2017 okt 5. 12:01
The Young Pope - Remek kis széria lett. Egy ideje már neki akartam állni, jó kritikákat kapott, aztán valahogy nem bírtam rászánni magamat. Nem igazán rajongok az intézményesített egyházért, de most emelem kalapom Paolo Sorrentino előtt (írta is és rendezte is). :ok: Színészi játék elsőosztályú, Jude Law telitalálat, de a mellékszerepekben is voltak komoly alakítások. Képi világ is remek, a jelmezek elképesztőek, és ami nekem baromi tetszett, az a széria humora. Amit az asztali "pánikgombbal" lerendeztek, azon sírtam. ;D 9/10
secretariat
secretariat hozzászólt a Re:Fogadasi Strategiak témához
2017 okt 4. 18:45
Idézetet írta: druzsinlaci Dátum október 04, 2017, 11:38:52
Pont ez a lényeg az általam kitalált és eddig eredményesen tesztelt rendszerben, hogy nem időjárás, pálya vagy évszakfüggő. Jó pár éve követem a lóversenyek világát, volt hogy sokat nyertem, persze buktam is, de alapvetően a lóversenyből sikerült 2 nászút árát megkeresnem  :)

Hidd el hogy tudja befolyásolni a stratégiát egy sérülés.

És még egyszer elmondom, hogy ez még csak papíron megy nem élesben. Ha plusszos lesz, akkor 2018. jan. 1-től mindenkivel megosztom a tippeket és a stratégia lényegét, de ezt már megígértem, és mivel én egy egyenes ember vagyok, betartom az ígéretem.

Hidd el, ez a rendszer tényleg 2 perc naponta....

Ne idegelj, ha a teszt 9 hónapja alatt csak 3 hónap pluszos, az szerintem elég időszakos. ::) Jól van, hiszek neked. Ha befolyásolja, hát befolyásolja.  :P Én meg ígérem többet nem kötözködök, kíváncsian várom mi sül ki belőle. 8)
secretariat
secretariat hozzászólt a Re:Fogadasi Strategiak témához
2017 okt 4. 10:22
Idézetet írta: druzsinlaci Dátum október 03, 2017, 17:14:46
A helyre meg nem éri meg, hidd el.

A váratlan esemény egy nagyon csúnya sérülés.

Mondjuk, hogy így már érthetőbbek a számok, de akkor mi volt zárójelben?  ::) Ha jól látom, gyakorlatilag két hónap, a május és a június hozta a profit nagy részét. Érdekes egyébként a lóverseny. Sokszor beleestem abba a hibába, hogy rövid idő után azt hittem megtaláltam a Szent Grált! Aztán rá kellett jönnöm, hogy a legtöbb rendszer időszakosan működött csak, még, ha több száz tipp is volt már bennük, dobhattam a kukába őket. Az évszakok felépítése teljesen más. Télen csak AW borításon futnak. Tavasszal rengeteg ló tér vissza féléves pihenőből. Nyáron hőség, gyors pályák, ősszel fordítva, esőzések, lassú pályák, és akkor az évjáratokról még nem is beszéltem... Így aztán, ami jó télen, nem biztos, hogy tavasszal is termelni fog.
Egyedül a kiemelt versenyek működtek hosszútávon is, nagyon kiegyensúlyozottan, de még ezek is tudtak okozni két év után is kellemetlen meglepetéseket.  :redchug:

Amit írsz, hogy helyre nem éri meg, ezzel ebben a formában nem értek egyet. Minden megéri, az 1.10-es oddsok is megérik, ha azzal profitot tudsz elérni. 8) Tehát, ha nekem, vagy neked helyezésekre mínuszos a dolog, attól még más hülyére keresheti rajtuk magát. :P Szóval maradjunk annyiban, hogy neked, ezzel a rendszerrel nem érte meg. Bár gondolom erre akartál te is kilyukadni. 8)

Azt meg végképp nem értem, hogyan tud egy rendszert egyetlen sérülés ennyire befolyásolni. Pedig elég nagy képzelőerőm van. :P
secretariat
secretariat hozzászólt a Re:Fogadasi Strategiak témához
2017 okt 3. 12:16
Idézetet írta: druzsinlaci Dátum október 01, 2017, 22:41:05
Ismét eltelt egy hónap és megint jön a lóversenyes update.

Sajnos egy váratlan esemény keresztbe tett az eredeti stratégiámnak, de átdolgoztam az új tényezőkre. Kicsit visszaesett a ROI, de nem vészes.

Tehát eddig 2017 jan. 1-től 2017. szept. 30-ig:

236 feltett egység, 292,64 egység össznyereség, +56,64 egység haszon, +24% ROI

Hm..azért ez így sem olyan rossz.

Lóverseny... Ez érdekes. 8) Visszaolvastam, megtaláltam a témában az első hozzászólásodat és valahogy a számok nem stimmeltek.


"Leírom az eddigi idei eredményeket 2017. júl. 31-ig , mert nem semmi, legalábbis szerintem.
----------------------
Fogadások összesen: 363 egység (201+161)

Nyereség összesen: 497,44 egység (272,67+224,77)"


Ez volt ugye az első "update". Zárójelben tétre + helyre van külön-külön szétírva? Más nem jut eszembe. Szóval tétre júl végéig volt 201 egységre 272,67 haszon. Aztán augusztus végén jött az újabb frissítés, ahol 201 feltett egységre 258,37 jött vissza. Szóval augusztusban buktál 14 egységet, úgy, hogy egyet sem kockáztattál? :redchug: Aztán szeptember már egész pofásra sikerült, 35 tippel és 34 egységnyi haszonnal, ami közel 100% ROI. Hol itt a gond és a visszaesés az előző hónaphoz képest? Én komoly profitot látok. ;)

Zárójelben a másik fele: 161 egységre 224,77 haszon. Ez a helyezés lenne? Mert ez elég komoly ROI és profit. Viszont később ezt elhagytad, azzal az indokkal, hogy nem éri meg helyre tenni, mert alacsonyak az oddsok. Nem azt látom, hogy nem érné meg. Foglalkoztál vele 7-8 hónapon át és eléggé jól termelt, aztán hirtelen abbahagytad? ;)

Félre ne érts, nem kötözködni akarok, csak a számok sehogy sem stimmelnek, és szeretnék tisztán látni.  8) A másik, hogy azt írtad, ez napi 2-3 perces meló, semmi több. Gond lenne rászánni +1 percet, hogy esetleg naplóba beírd a tippeket? Úgy azért hitelesebb lenne a végeredmény. ;)

"Szakmabeli" kérdés: Milyen váratlan esemény zavarta meg a rendszert nyár végén, ősz elején? :)
secretariat
secretariat hozzászólt a Re:Fogadószámla korlátozása. Miért? témához
2017 szept 25. 09:13
Van ilyen kitétel a "terms and conditions" alatt (franc se olvassa el az egészet), hogy ha elkezdesz nyerni, akkor korlátozhatnak? :redchug: Ha pedig nincs, akkor milyen jogon korlátoznak mondvacsinált indokokkal? Mennyire lehetne megtámadni az ilyen döntéseiket, mondjuk jogi úton? Igazából ilyesmi kérdések merülnek fel bennem mindig, ha ezekről a korlátozásokról olvasok.

Üzleti vállalkozások, nyilván nem szeretik a nyerő emberkéket, de ez így egyértelműen baromi tuti biznisz minden irodának. Ha buksz tárt karokkal várunk, ha meg, valami csoda folytán nyersz, úgyis találunk valami okot és simán lekorlátozunk. :police:

Mondjuk ha valaki ipari méretekben rááll a bónusz-kiszedésre, folyamatosan más néven regisztrál, akkor az rendben van, de igazából az arbot sem értem, milyen jogon jön rá a korlát. Náluk a fogadásod teljesen szabályos, az meg, hogy egy másik irodában megteszed a mérkőzés másik kimenetelét, ahhoz nekik az égvilágon semmi közük. Elvileg. Persze tudjuk, hogy gyakorlatilag bármit megtehetnek. Talán egyedül a Pinnacle hangoztatja, hogy náluk kimondottan várják is a nyerő embereket, mert általuk még pontosabb oddsokat tudnak belőni. Vagy valami ilyesmi... Meg persze ott van alternatívának a sporttőzsde, de olvastam még régebben, hogy ha nagyon komoly nyerő vagy (értsd több 100.000 eurót szedsz ki rövid időn belül), akkor valami irdatlan magas adót kell fizetned és a nyereményed nagy része benn is marad. Hogy ennek van-e valami valós alapja, arról viszont gőzöm sincs. :redchug:
secretariat
secretariat hozzászólt a Re:Egy napló hogy megélj a sportfogadásból! témához
2017 szept 25. 08:44
Kolléga most, hogy megtudta, zéró tolerancia van a fizetős tippekkel, már nem olyan lelkes.  :redchug:
secretariat
secretariat hozzászólt a Re:Sorozatok témához
2017 szept 20. 15:23
Idézetet írta: TiB Dátum szeptember 18, 2017, 23:57:39
Nekem a Handmaid's Tale főszereplője nem szimpatikus, ezért fogom kihagyni azt hiszem. Valahogy ellenszenves az a nő :D

Pedig egész.... aranyos. ::) ;D Olyan szegény ember Milla Jovovich-a. ;D



Érdekes, valamelyik oldalon volt fent egy kimutatás, hogy mennyire nem nézik ezeket a díjazott sorozatokat. Az emberek többsége azt sem tudta az USA-ban, hogy léteznek. 8) Atlantának örülök, Big Little Lies is megérdemelte. Master Of None-ba meg nemrég néztem bele, elvetemült egy széria, ha ez ilyen lesz végig.  :redchug: ;D
secretariat
secretariat hozzászólt a Re:Egy napló hogy megélj a sportfogadásból! témához
2017 szept 17. 19:09
Mondom betegen mivel üssem el az időt, benézek a kezdő naplókba, hátha találok egy ígéretes tehetséget, de erre aztán nem számítottam! ::) Máris jobban érzem magam, pedig még csak másfél oldalig jutottam! Szóval cimbora, csak így tovább, ne törődj ezekkel az amatőr trollokkal, ezeknek még az életben nem volt nyertes tippjük. Könyörgöm abba ne hagyd, mert úgy érzem ez itt egy őrült nagy BULI:redchug: 8)

A felhasználó összes hozzászólása