A szupersztárokkal tűzdelt Barcelona nem bír a Zenittel? Hanga Ádámék a kiesés elkerülésért küzdenek majd a szentpétervári meccseken!

2021 ápr 28. 19:00 Közvetítés: Unibet

Gyenge kezdés

Két pocsék meccset tudhat maga mögött a katalán sztárcsapat. Hiába az alapszakaszban elért első hely, mindössze a Barcelona nem tudta érvényesíteni a papírformát a kiemeltek közül a rájátszásban. Döcögött a teljesítmény, elveszítették a pályaelőnyt, bajban vannak, mert minimum egy meccset kéne nyerniük Oroszországban, hogy otthon vigyék dűlőre a párharcot. Kevin Pangos (Zenit irányítója) sérülései után vált kegyvesztetté Barcelonában, de most egykori csapata ellen remekel. 

Mindkét meccsen ő tartotta életben az oroszokat, ha nem tudják őt limitálni, akkor ezzel a játékkal nagyon sok gondot okozhatnak a Barcelona periméterének. Pangos az alapszakasz során több gyengébb meccset is produkált, de mikor kellett, akkor odatette magát. Ez önmagában viszont kevés lehet, ha a katalánok végre tudják hozni azt a teljesítményt, ami bennük van. 

Kevin Pangos (Fotó: Maksim Konstantinov / Shutterstock.com)

A hétvégi Andorra elleni találkozón pihent a Mirotic-Higgins-Calathes-Davies négyes, hogy minél frissebb állapotban legyenek az orosz meccseken. Pau Gasol kapott nagyobb szerepet a bajnokin - egyelőre a spanyol világklasszis az Euroligában nem tényező -, illetve Hanga Ádám és Leo Westermann is kivette részét a könnyed sikerből. A Zenitnek viszont nem kellett bajnokit játszani a hétvégén, így ők többet pihenhettek. 

Egy dolog dönt majd: motiváció. Ha a Barcelona fel tud pörögni, motiváltak lesznek, akkor valószínűleg kontrollálják a találkozót, ahogyan tették azt a második meccsen is. Ebben az esetben nyerniük kell, de a szorzó nem acélos. A hármasaik ülnek, de a betörések és középtávoli dobások nem. Valószínűleg ideje lesz váltaniuk: az alapszakaszban is az egyik legkevesebb triplakísérletük volt, mégis a leghatékonyabb három csapat közé tartoztak. Jasikevicius mesternek muszáj lépnie, felpörgetnie a csapatot, mert ez eddig kevés volt az Euroliga magasan legerősebb keretétől. 

  • BC Zenit Saint Petersburg - FC Barcelona tipp

    Barcelona győzelem
    betfair
    1.57

Próbáld ki ingyenesen a Beat the Drop játékot!

Válaszolj a kérdésekre és oszd be okosan a velük járó kezdőtőkét.

betfair regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Barcelona játékosa (Fotó: Karolis Kavolelis / Shutterstock.com)