Az esélyek annyira egyértelműek a Palauban rendezett mérkőzésen, hogy azok alapján jobb kihagyni a találkozót, pedig az Euroliga alapszakaszának 2. és 3. helyezettje játszik egymással. Miért értékelik ennyire gyengére a Virtus Bolognát, ha a sorozat egyik legjobb csapata?

jan 31. 20:35 Közvetítés: Unibet
Tipp: Virtus Bologna 76,5 pont felett
Unibet
1.79

Barcelona, Palau és a jó hangulat

Néhány éve még nem tudta annyira jól kihasználni a hazai pályát a Barcelona, mint az idei Euroligában, amikor 11-1-es mérleget hoztak össze a Palauban. Az egy vereség talán belefért, viszont intő jel lehet, hogy szintén egy olasz csapattól érkezett, pont olyan helyzetben, amikor senki sem várta. Akkor az Olimpia Milano tudott nyerni Barcelonában, mindenki általános megdöbbenésére úgy, hogy esélye sem volt a katalánoknak. 

A többi hazai meccsen viszont hozták ezt az 5-10 pontos győzelmeket, sikerült az ősi rivális Real Madridot is legyőzni, pedig ott is kevesen kalkuláltak győzelemmel. A Barcelonának idén idegenben nem megy, ez érezhető, illetve továbbra is vannak hullámvölgyek, főleg akkor, ha többször kell otthonuktól távol játszani. Ilyen az elmúlt időszak is, amit most egy sikerrel zárnának le a saját közönségük előtt. 

Az Olimpia Milano például oda-vissza megverte a Barcelonát, ha pedig ez a mérkőzés Olaszországban lenne, simán Virtus Bologna győzelmet mondanánk. Ennyire kétarcú a Barcelona, hogy idegenben szétesik a játék, Anadolu Efes ellen 24 ponttal kaptak ki úgy, hogy a törökök idén árnyékuk önmaguknak, alig tudnak mérkőzést nyerni. Ezek után érdemes egyáltalán a Barcára fogadni?

Virtus Bologna: A rájátszás már meglesz?

Nagyon jól kezdte a szezont az új edzővel a Virtus Bologna, de most már érezhetően fogy a lendület. Ez elsősorban annak is betudható, hogy sokat játszanak idegenben, ahol 10-20 pontos vereségeket szenvednek, de mivel annyira jól rajtoltak, így még ez is belefér, mert hazai környezetben hozzák a győzelmeket. Hasonló csapat ők, mint a Barcelona, annyi különbséggel, hogy az olasz még a kelletténél is jobban elengednek egy találkozót idegenben.

Még 11 forduló van az alapszakaszból, amiből 6 hazai mérkőzés, ha azokat hozzák, nagy gondjuk nem lehet. Ez nem lesz egyszerű, viszont lesz még 1-2 nyerhető idegenbeli mérkőzésük is. A következő hetekre visszatér Marco Belinelli és Toko Shengelia, ami 25-30 pontot jelent nekik meccsenként, két legponterősebb játékosuk újra bevethető. Nem fogadnánk feltétlenül rájuk még ennek ellenére sem Barcelonában, viszont sok pontot hozó mérkőzést várunk, kevés védekezéssel, ehhez jó szorzót találtunk a TippmixPrón.

  • Barcelona - Virtus Bologna tipp

    Virtus Bologna 76,5 pont felett
    Unibet
    1.79

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés