A világ második legerősebb szervezetének tartott Bellatorban lehet világbajnok Borics Ádám, aki az Unibet szorzói alapján, egyáltalán nem favorit.

Hétvégén a pehelysúlyban fog az övért harcolni, ellenfele nem kispályás, a Bellator egyik legnagyobb klasszisa, Patrício Freire, vagy ahogy hívják még, Patrício Pitbull. Más súlycsoportban is bajnok tudott lenni, 33 győzelme van, ebből 11 alkalommal kiütéssel nyert, 12-szer kopogtatással és 10 alkalommal pontozással örülhetett a sikernek. Vannak azért vereségei, 5-ször győzték le és egyszer kapott ki KO-val. Több csúcsot is tart a szervezetnél, az előzmények alapján az ő győzelme várható, de azért Borics Ádám térde repülhet!

Nem volt könnyű dolga karrierje során, hiszen Magyarországon gyerekcipőben jár az MMA, erről korábban így nyilatkozott: "Kezdetben nyilván nehéz volt, középiskola után rögtön elköltöztem a szüleimtől, masszőrként dolgoztam, közben edzettem. Azért költöztem Egerbe, hogy lehetőségem legyen fejlődni. Az elején különösen nehéz volt, mert Európában és főleg Magyarországon gyerekcipőben jár az MMA. Nem volt menedzserem, kevés volt a meccslehetőség. Az első profi meccseim úgy néztek ki, hogy hétfőn szóltak, hétvégén Bécsben vagy Boszniában kellene bunyózni”.

Borics Ádám mérlege eddig úgy fest, hogy 18-szor győzni tudott, egyszer pedig vereséget szenvedett. Erősségeiről saját maga is vallott már egy interjúban. "Egyértelműen az állóharcom a legerősebb, azon belül is a térdeseim, emellett a fizikai erőm, amit kiemelnék. A súlycsoportomban nagyon erős vagyok fizikailag, őszintén a ketrecben még mindenkinél erősebbnek éreztem magam az ellenfeleimmel szemben" - nyilatkozta. A Bellator gáláját magyar idő szerint vasárnap hajnalban rendezik meg, az Aréna 4-en lehet majd élőben követni az eseményt.

Patrício Freire - 1.60  Borics Ádám - 2.30

Az írásban közölt szorzók az Unibettől származnak és 2022. szeptember 29-én voltak érvényben 14:40-kor.

100%-os első befizetési bónusz 500 RON-ig

Az első befizetésed a Betanónál akár 500 RON bónuszt is eredményezhet a sport és kaszinó részlegeken.

Betano regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés