Annyit tudok az izraeli bajnokságról, mint a meleg orgiákról, tehát semmit, de ennek ellenére a Hapoel Ironi Kiryat Shmona - Maccabi Haifa mérkőzésen hazai gólra fogadok.

Azért keltette fel az érdeklődésem a dolog, mert a Kiryat Shmona szolid eredményekkel ugyan, de szépen gyűjtögeti a pontokat, és a harmadik helyen álló Maccabi Haifát megelőzve, a második pozíciót foglalja el. Egész konkrétan az izraeli bajnokság egyetlen még veretlen klubja, de ez valahogy nem hatotta meg a bukmékereket, és a Kiryat Shmona győzelmére 4.50-ös szorzót kínálnak, miközben a Maccabi sikere 1.65-ért játszható. A google fordító nem volt igazán segítségemre, a klubok weboldalait borzalmasan fordította le, de úgy tűnik, hogy hiányzó csak vendég oldalon lesz, Yanic Wildschut személyében, aki novemberben szenvedett sérülést.

Fotó: eredmenyek.com

A hazaiak trénere Kobi Refua, aki széles körben merít a taktikákból, játszottak már 5-3-2-ben, 4-4-2-ben vagy épp 4-3-3-ban. Mindig közös vonásnak tűnik a stabilitás, három gólt legutóbb júniusban szereztek. Azóta lejátszott 12 mérkőzésükből csak egyszer született 2.5 találatnál több, tehát a szolid stílus abszolút igaz rájuk. Nyáron váltott vezetőedzőt a Maccabi, júliusban érkezett Barak Bakhar. Nem a védelem megszállottja, hiába a többnyire 4 védős 2 szűrős felállás, csak úgy záporoznak a gólok a meccseiken. Eddig összesen 11 találkozón irányította a Maccabit, mindössze a legutolsó meccsen nem kaptak gólt, azelőtt mindig. A táblázat utolsó felében lévő együttesek is eredményesek tudtak lenni ellenük, ezért gondolom, hogy a jó formában lévő Kiryat Shmonának is sikerül egyszer mattolnia őket.

Számlanyitási ajánlat: Akár 100 € fogadási kredit

Az új bet365 ügyfelek egy remek ajánlatban részesülhetnek.

Bet365 regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés