Februárban kiosztják az Oscar-díjak ellenpólusát jelentő Arany Málnákat! Az Unibet kínálatában ez is szerepel, szóval ha az agyonbotoxolt John Travoltára tennél fel egy kis pénzt, a nem túl jól sikerült Gotti moziért, akkor hajrá!

Többen is átvették a trófeát

Negatív díjról van szó, a sok film és színész közül az adott év legrosszabbjait díjazzák, így érhető módon nem szoktak örülni neki a "nyertes" jelöltek. Néhányan viszont rendelkeztek annyi önkritikával a múltban, hogy átvegyék az Arany Málnát. Először Bill Cosby tette ezt meg 1988-ban, a legrosszabb film, legrosszabb alakítás és legrosszabb forgatókönyv kategóriákban a Leonard, a titkosügynök című kémfilmjével. Követték még néhányan a példáját, Paul Verhoeven, Tom Green, Ben Affleck, Halle Berry, aki alább látható is, és legutóbb 2010-ben Sandra Bullock.

John Travolta mindent vihet a Gottival

John Gotti a Gambino család élén állt, ő végeztette el a főbb gyilkosságokat, adócsalásokat, megakadályozta az igazságszolgáltatást, illegális szerencsejátékokat vezetett be, szóval igazi nagypályás bűnöző volt. John Travolta a bronxi maffiavezér szerepével akarta újra jó irányba terelni színészi karrierjét, de a forgatókönyv nagyon rosszul sikerült, és Travolta alakítása még jobban lehúzta az amúgy kínos párbeszédekkel operáló filmet. Így nem véletlen, hogy a legrosszabb film kategóirában is favorit a Gotti, de Travoltára is csak 1.75-ös szorzóért fogadhatunk, mint legrosszabb színész.

Melissa McCarthy már nem vicces, csak kínos

Nagy fogyást vitt véghez tavaly Melissa McCarthy, ha igazak a hírek, akkor több mint 30 kilótól szabadult meg. A komikus énje hozta meg számára a sikert, először televíziós sorozatokban szerepelt, aztán a mozivásznat is meghódította. Több filmje is sikeres volt a pénztáraknál, kedvelték egyedi humorát a nézők, de mintha az utóbbi időkben kiégett volna a színésznő. Ugyanazt a karaktert hozza szinte mindig, nagyon alpári módon, üde színfoltból kínos szereplő lett. Két filmjével is az Arany Málna közelébe került, a Haláli bábjáték és a Partiállat is inkább letagadni való alkotás McCarthy számára.

Legrosszabb film

  • Gotti  2.50
  • Holmes és Watson  2.50
  • The Happytime Murders  4.50
  • Robin Hood  7.50
  • Winchester  11.00

Legrosszabb színész

  • John Travolta (Gotti)  1.75
  • Johnny Depp hangja (Sherlock Gnomes)  4.50
  • Bruce Willis (Death Wish)  5.00
  • Donald Trump (Death Of A Nation & Fahrenheit 11/9)  5.00
  • Will Ferrell (Holmes & Watson)  9.00

Az Unibet teljes kínálatát az Egyéb - Nem sport kategóriában találod!

Borítókép: Arany Málna. Fotó: Philip Pilosian / Shutterstock.com

20.000 Forint Kockázatmentesen!

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org