Egyik meccset elhalasztják, másik meccsen a csapat kétharmada karanténban, harmadik meccsen szimplán 20-0-val és egy vereséggel büntetnek egy pandémiában szenvedő csapatot. Komplikált ügy az idei Euroliga. 

Pattoghat a labda

Nehéz pontosan megállapítani, hogy mi a helyes szorzó az Olympiacos - Maccabi mérkőzésen. Egyrészt azért, mert szimplán a keretek erősségeit figyelve, favorit a pireuszi csapat. Kiegészülve a hazai pálya fölényével - ahol nincsenek nézők -, vagyis inkább az utazás nélkülözésével (két hazai meccs gyors egymásutánban), ez már jelenthet előnyt, ugyanakkor a szorzó "nem értése" inkább az izraelieknek szól. 

Jól kezdtek, pedig átalakították a keretüket, de utána két vereség, meccsben sincsenek annyira (rövid felkészülés), mint a görög rivális. Három fontos hiányzójuk van, gyakorlatilag kiscsatár poszton teljesen üres a csapat. Omri Casspi hiánya szerintem nagy érvágás, ráadásul egy olyan csapattal találkoznak, akik a játék több fontos elemében is jobbak náluk. Miért akkor az 1.60 körüli szorzó a görögökre? 

Vassilis Spanoulis (Fotó: Karolis Kavolelis / Shutterstock.com)

Nem tudom, mert az első meccsen annak köszönhették a vereséget a Zalgiris Kaunas ellen, hogy az utolsó negyedben két litván játékos beszórt mindent, foghatatlanok voltak. Ezzel bárkit megvertek volna, de azóta látszik, hogy a Zalgiris elkapta a fonalat, nyertek Zvezda és a Khimki otthonában. Az Olympiacos legyőzte a Milánót a legutóbbi meccsen, de lassabban kezdtek. Kellettek Sloukas extra megoldásai, aztán jött a második félidőre Hassan Martin. 

Az amerikai magasember zsákolt egy hatalmasat, el is ment az olaszok kedve a mérkőzéstől. Onnantól kontrollálták a találkozót, valószínűleg Printezis vagy Papanikolau révén jobban ki tudják használni a Maccabi kiscsatár hiányát. Az izraeli csapat két olyan vereségbe futott bele, ami összességében nem vészes, azonban a CSZKA ellen Wilbekin és Dorsey összesen 25 triplát eresztett el, mindössze 7 volt sikeres. Hektikusak, erre építhetnek a hazaiak, akiknek a szorzóját 1.40 körülre vártam. 

Borítókép: Kostas Papanikolaou (Fotó: Karolis Kavolelis / Shutterstock.com)

Hűségbónusz: 5 eurós ingyenes fogadás hetente

Fogadj legalább 3-as kötés(ek)ben a Betfairnél minimum 15€ összértékben és 5€-s ingyenes fogadásban részesülhetsz minden héten.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Olympiacos Piraeus - Maccabi Tel Aviv Tipp

    Olympiacos győzelem
    1.67 betfair