MMA széles

Már fogadhatunk a McGregor - Poirier párharc harmadik felvonására!

SPF Team 2021 ápr 5. 13:16 Szólj hozzá!

Küzdősport UFC Conor McGregor Dustin Poirier

Eddig egy-egy az állás, így aztán elfajult a dolog trilógiáig, amire a UFC 264-en kerül majd sor, július 10-én. A két könnyűsúlyú harcos meccsére közel azonos esélyeket kínálnak!

Először 2014-ben futottak össze, akkor Conor McGregor kiütötte ellenfelét, majd az ír megjárta a világhírnév csúcsát boksznak álcázott celebkedéssel, közben MMA-lejtőre került. Így aztán ellenfél híján, 2021 elejére maradt a visszavágó lehetősége Dustin Poirier ellen, aki azért közben sokat fejlődött, de az ír mindössze egyperces KO-val tervezte legyőzni. Az amerikai idén január 24-én végül is mondhatni bosszút állt, a második menetben idő előtt le tudta győzni McGregort, nem jött össze az egyperces kiütés, sőt, bukás lett a vége.

"Ez nem az én éjszakám volt, de nagyszerű küzdelem volt, néhány dolgot ki kell javítanom. Izgatott vagyok, hogy egy igazi kasszasiker-trilógia lehet kettőnk versengéséből" - nyilatkozta McGregor közvetlenül a veresége után. 
Fotó: Denmorgancom / Shutterstock.com

Összesen 18 lábrúgást kapott McGregortól, egy ideg meg is sérült, ez pedig eldöntötte a találkozó sorsát. "Megérdemeltem, hogy a lábaimat szétrúgta, bokszra készültem leginkább. Ez pedig nem az a hely, ahol játszani lehet, mindenre figyelni kell. Mindezek ellenére élesek voltak az ütéseim, úgy gondolom uraltam a mérkőzést, aztán a bekapott lábrúgások összeadódtak. Nem fogok hazudni, nem ezt terveztem, meglepett" - összegzett az ír bunyós. Mindezek után érdekes lesz a harmadik felvonás, eddig egyszer a boksz, egyszer a lábrúgások nyertek, mi jöhet ezután? Júliusban meglátjuk!

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hirdetés


Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Beszélgetés: Küzdősportok 2023

Pozzato hozzászólt
Tegnap, 22:55
Idézetet írta: SPF Előzetes Dátum szeptember 19, 2023, 06:47:30Egy nap alatt többet keres Onlyfansen, mint 9 évnyi küzdősporttal

Paige VanZant sportolói karrier helyett erotikus fotókat árul önmagáról, hatalmas haszonnal. Olvasd tovább

Egyik kedvencem volt, végre egy jó döntést hozott.  ;D
TiB hozzászólt
Tegnap, 22:53
Micsoda találkozó lehetett.
SPF Előzetes hozzászólt
2023 szept 19. 06:47
Egy nap alatt többet keres Onlyfansen, mint 9 évnyi küzdősporttal

Paige VanZant sportolói karrier helyett erotikus fotókat árul önmagáról, hatalmas haszonnal. Olvasd tovább

Még több Küzdősport