Több mint százéves versenyre fogadhatunk az Unibetnél!

Amerikában nagy hagyománya van az evőversenyeknek, például a Nathan gyorsétterem hotdogos viadalát már 1916 óta megrendezik. Annyira népszerű az USA-ban, hogy sportcsatorna is közvetíti, milliós nézőszámmal. Tavaly az ESPN 2-ön 1.1 millióan követték, ahogy Joey Chestnut beerőszakolta az arcába a kaját. Évek óta ő nyeri a férfiak versenyét, idén is egyértelmű favorit, az Unibetnél 1.12-es szorzóért fogadhatunk rá. Milyen guszta, ahogy eszik az alábbi felvételen! NYAMM!

A nőknél is van egyértelmű esélyes, Miki Sudo személyében. Japán felmenőkkel rendelkezik, 2014 óta foglalkozik verseny szinten az evéssel, és azóta folyamatosan nyeri a nők viadalát. Idei győzelmére 1.12-es oddsot kínálnak. A legjobban evő mellett a hotdogok számára is lehet tippelni alatt-felett formában, illetve a korábbi rekordok megdőlésére is tehetünk fel pénzt.

Joey Chestnut a férfi csúcsot tavaly állította be, 10 perc alatt 74-et evett meg. A második helyezett 64, míg a harmadik 43 hotdoggal zárt Chestnut mögött. Elmondása alapján meg tudja dönteni a rekordot, amihez tehát 75 virslit kell magába tuszakolnia zsemlével együtt természetesen. Az Unibetnél erre 2.00-es szorzót kínálnak. A nőknél nem valószínű a csúcs megdöntése, Miki Sudo nagy előnnyel szokott nyerni, de még ő sem járt a rekord közelében, ami 45 hotdog 2012-ből.

Nathan 2019-es női hotdog evő versenye:

  • Miki Sudo 1.12
  • Bármely más résztvevő 5.00

Nathan 2019-es férfi hotdog evő versenye:

  • Joey Chestnut 1.12
  • Bármely más résztvevő 5.00

Borítókép: Fotó: a katz / Shutterstock.com

Élő nyereménynövelő a hét meccsére

Minden héten 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz a hét mérkőzésére.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org