Megfelelve a mai kor elvárásainak, egy közösségi oldalon tett bejelentést Harry herceg és felesége, Meghan hercegné. Visszalépnek királyi státuszuktól és saját útjukat járják, félig-meddig.

A függetlenség következményei

A családot sokkolta a dolog, és amint magukhoz tértek, össze is hívtak egy szupertitkos királyi gyűlést, amiről persze tudnak az újságok. Még a kanadai adózás is felmerült témaként a sandringhami csúcstalálkozón, hiszen Harry és felesége fél évet Kanadádan, fél évet Angliában szeretne tölteni, jótékonysági tevékenységeket folytatja, saját bevételi forrásaikra támaszkodva. Ha valaki fél évet, plusz egy napot Kanadában tölt, annak ott kell adóznia, a királyi találkozón pedig erre szerettek volna megoldást találni.

Meghan Markle. Fotó: lev radin / Shutterstock.com

Felmerült a királyi megbeszélésen még Harry herceg védelme is, amit a Scotland Yard végez, nem kevés pénzért évente. Ha viszont kilép a kötelékből, erre való jogát is elveszti. Az újságok fő témája még az is, hogy mi lesz így az örökösödési sorrenddel, de II. Erzsébet brit királynő elég szívós, lehet túlél mindenkit. Plusz Harry annyira hátul van a rangsorban, hogy nagyjából esélytelen, hogy valaha is trónra kerüljön. A királynő egyébként hozzájárult, hogy Harry és felesége a jövőben monarchiától anyagilag független életet éljen, de az kifejezetten nem tetszett neki, hogy mindezt egy Instagram-bejegyzésből kellett megtudnia.

Mehetnek a gyárba dolgozni?

A születési alapon járó fix bevételnek annyi, mi lesz most Harry volt herceg családjával? Mehetnek dolgozni? Szegények is lehetnek? Ez a veszély aligha fenyeget, akkora a celebértékük, hogy már csak azért is kapnak pénzt, ha egy eseményen megjelennek, illetve Harry szép nagy összeget örökölt édesanyjától. Ezen a ponton jön a fogadás a képbe, hiszen az Unibetnél tippelhetünk rá, hogy Meghan újra szerepet vállal filmben vagy épp sorozatban. Legutóbb a Suitsban volt látható, még 2018-ban.

Meghan Markle és Harry herceg. Fotó: Shaun Jeffers / Shutterstock.com

Három fogadási lehetőségünk van az Unibet speciális részlegén: Meghan játszani fog a Suits spin-offjában 11-es szorzóért, szerepet kap a The Crown negyedik évadjában 301-es oddsért, illetve feltűnik valamilyen Netflix produkcióban 101-es szorzóért. Ez utóbbi lehetőség egészen érdekesnek tűnik, hiszen a Netflixnél rengeteg témában készülnek alkotások, könnyen lehet, hogy valamit Meghan és Harry életére is kitalálnak, akár egy doku-reality-t, amiben ők is megmutathatják önállóságukat, saját királymentes életüket, jótékonysági terveiket.

Fogadj Meghan Markle színészi karrierjére az Unibetnél!

Borítókép: Meghan Markle és Harry herceg. Fotó: Hethers / Shutterstock.com

Európai kosárlabda bónusz

Nyerjen akár 50%-kal többet gyűjtőivel. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org