A legendás kosaras mindig is szeretett fogadni, számos sztorit hallani a nagy nyereményeiről vagy épp bukásairól. Benne van a témában, szóval autentikus szerep lehet neki, hogy tanácsadó lett a Sportradarnál.

Egy komplex szolgáltatást nyújtó cég a Sportradar, mely élő fogadáshoz kínál platformot vagy épp statisztikai adatokat nyújt sportszervezetek és fogadóirodák számára. Egy fontos háttérszereplő a szerencsejátékban, Michael Jordan pedig ügyes befektető, így már volt korábban részesedése a Sportradarban. Ezt most növelte, és emellett kiemelt tanácsadói szerepkört is elvállalt, aminek keretein belül, a  sportiparban sikeres üzleti partnerségek kialakításában segíti majd a céget.

Michael Jordan (Fotó: Everett Collection / Shutterstock.com)

"Már évekkel ezelőtt befektettem a Sportradarba, mert hittem abban a vízióban és szenvedélyben, amelyet a vezérigazgató, Carsten és a csapat többi tagja a sporttechnológiai ipar átalakításában látott. Alig várom, hogy formális szerepet töltsek be a cégnél, amint az megkezdi történetének következő fejezetét” - nyilatkozta Jordan. Szereti a befektetéseket, invesztált már fejhallgató vállalkozásba vagy épp prémium tequilába. Legújabb megmozdulása igazán testhezálló, hiszen a Sportradar a major ligákkal is dolgozik, miközben a fogadás területén is sikeresek, és ez két olyan dolog, amiben igazán tapasztaltnak mondható Jordan.

Számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kredit

Az új bet365 ügyfelek egy remek ajánlatban részesülhetnek.

Bet365 regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hirdetés

Borítókép: Michael Jordan. Fotó: Rogelio A. Galaviz C. / Flickr