A legendás kosaras mindig is szeretett fogadni, számos sztorit hallani a nagy nyereményeiről vagy épp bukásairól. Benne van a témában, szóval autentikus szerep lehet neki, hogy tanácsadó lett a Sportradarnál.

Egy komplex szolgáltatást nyújtó cég a Sportradar, mely élő fogadáshoz kínál platformot vagy épp statisztikai adatokat nyújt sportszervezetek és fogadóirodák számára. Egy fontos háttérszereplő a szerencsejátékban, Michael Jordan pedig ügyes befektető, így már volt korábban részesedése a Sportradarban. Ezt most növelte, és emellett kiemelt tanácsadói szerepkört is elvállalt, aminek keretein belül, a  sportiparban sikeres üzleti partnerségek kialakításában segíti majd a céget.

Michael Jordan (Fotó: Everett Collection / Shutterstock.com)

"Már évekkel ezelőtt befektettem a Sportradarba, mert hittem abban a vízióban és szenvedélyben, amelyet a vezérigazgató, Carsten és a csapat többi tagja a sporttechnológiai ipar átalakításában látott. Alig várom, hogy formális szerepet töltsek be a cégnél, amint az megkezdi történetének következő fejezetét” - nyilatkozta Jordan. Szereti a befektetéseket, invesztált már fejhallgató vállalkozásba vagy épp prémium tequilába. Legújabb megmozdulása igazán testhezálló, hiszen a Sportradar a major ligákkal is dolgozik, miközben a fogadás területén is sikeresek, és ez két olyan dolog, amiben igazán tapasztaltnak mondható Jordan.

100% befizetési bónusz akár 300 RON-ig + 200 ingyenes pörgetés

Az új Unibet játékosok akár egy 300 RON értékű befizetési bónuszban, valamint 200 ingyenes pörgetésben is részesülhetnek.

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Michael Jordan. Fotó: Rogelio A. Galaviz C. / Flickr