A vasárnapi ebéd után igazán feszült mérkőzésre van kilátás Spanyolországban. A Real Sociedad fogadja a Getafét, fontosabb azonban, hogy a két szakvezető egymás elleni mérkőzésein általában villannak a sárga és olykor még a piros lapok is!

szept 24. 14:00 Közvetítés: UnibetBet365
Tipp: 5,5 büntető lap felett
Unibet
2.00
Tipp: Lesz piros lap a mérkőzésen
Unibet
4.40

Real Sociedad: A bravúr árnyékában

A legutóbbi két mérkőzése alapján, nagy dolgokra lehetne hivatott ez a Real Sociedad, de valószínűleg nem fognak tudni szintet lépni. Az esély adott volt a Real Madrid otthonában is, amikor az első 20 perc során domináltak, akár szerezhettek volna három gólt - szereztek is kettőt, de ebből az egyiket elvették -, viszont amint kedvezőtlenül alakult a helyzet, fogyott a lendület, úgy tűnt el a baszkok dominanciája és lelkes játéka is.

Ezért kaptak ki Madridban, majd ezért engedték ki a győzelmet az Inter elleni BL-csoportmeccsen. Az a találkozó is zsebben volt, kihasználták Simone Inzaghi taktikai hibáit. Az olasz szakember érthetetlen módon felforgatta az olasz ligában jól működő kezdőt, amivel például 5-1-re verték a városi rangadón a Milant. Kikerült Marcus Thuram és Davide Frattesi is a kezdőből, ennek meglett az eredménye, Frattesi helyére bekerülő Asllani bizonytalan volt, első 15 percen sárgát kapott és az 55. percben már cserélte őt Inzaghi. 

Real Sociedad - Getafe
Mikel Merino (Fotó: sbonsi / Shutterstock.com)

A Real Sociedad pedig élt a lehetőséggel, letámadták, folyamatos nyomás alatt tartották a milánói gárdát, ugyanúgy játszottak, mint a Real Madrid ellen. Simone Inzaghi és a stábja nem nézett utána mélyebben a baszk csapatnak, nem tudták, hogy pontosan mire számíthatnak tőlük, hiszen, ha ezzel tisztában lettek volna, akkor a Sociedad nem játszik így az első félidőben. A végén szerencséje volt az olaszoknak, második félidőre megint elfáradt a baszk gárda, ami intő jel Alguacil mester számára is. 

Getafe: Megjósolható volt a játékuk

Volt egy elképzelésünk arról, milyen játékkal rukkol elő a Getafe, miután Pepe Bordalás visszatért a kispadra. Nem kellett hozzá zseninek lenni, hiszen mindenki tisztában van Bordalás edzői kvalitásaival, így végül pontosan megjósolható volt, mit játszik a Getafe: agresszív és eléggé durva szabálytalanságok, sok-sok büntető lap, kevés gólos mérkőzések, szokásos 4-4-2-es felállás. A Getafe pedig ezt hozta a bajnoki rajtnál, semmiben sem tértek el. 

Az egészben az az érdekes, hogy bármennyire tudják az ellenfelek, mi várható tőlük, Bordalás fiai ennek ellenére képesek sikereket elérni, tartani a középmezőnyt. Mivel ennyire kiszámítható mindkét szakvezető - Alguacil is ritkán változtat -, ezért megpróbáljuk csak kettejük egymás elleni meccseiből megjósolni a vasárnapi mérkőzés alakulását. A legutóbbi három Alguacil - Bordalás csata összesen hozott egyetlen találatot. 

Ez valamilyen szinten érthető, hiszen a Sociedad meddő mezőnyfölényt szokott kiharcolni, míg Bordalás együttesei a végletekig védekeznek, keresik a kontrák lehetőségét, addig pedig aprítják az ellenfelet. Az sem meglepő, hogy ezeken a meccsek sok büntető lap volt: az átlag 6 az megvolt, de előfordult olyan találkozó, ahol 11 sárga mellé még 1 piros lap is becsúszott, de akadt olyan találkozó is, ahol 2 kiállítás volt, valószínűleg ezen a találkozón sem lesz spórolás a büntető kártyákkal. 

 • Real Sociedad - Getafe tippek

  5,5 büntető lap felett
  Unibet
  2.00
 • Lesz piros lap a mérkőzésen
  Unibet
  4.40

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés