A hétvége olasz derbije a Roma - Juventus meccs lesz, amely akár befolyással lehet a BL-szereplést érő helyekre is. A Juventus ugyanis egy győzelemmel megnehezíthetné a Roma dolgát. 

márc 5. 20:45

A Juventus egyértelműen feltámadt

A torinóiak újdonsült vezetése bízott Massimiliano Allegri munkájában, annak ellenére, hogy az elmúlt években már látszólag kevés volt egy ilyen szintű csapat irányításához. A pontlevonás ellenére nem tört meg a Juventus, kellett egy kis idő, de valószínűleg dacból is küzdenek, mert őket sosem szabad leírni. Ehhez a küzdelemhez kellett egy olyan klasszis, mint Ángel Di María. 

Az argentin zseni az EL-ben is megrázta magát, góljaival kiejtették a Nantes csapatát, de nem lehetett rá panasz az olasz bajnokságban sem, ahol egyszer gólt szerzett, majd utána gólpasszt adott. A küzdeni akarása átragadt a többiekre, igaz, hogy a torinói városi rangadón az első félidőben rezgett a léc, de utána a Juventus lezárta a mérkőzést, ezzel is megmutatva, hogy jelenleg őket most nem lehet zavarba hozni. 

Pogba is bemutatkozhatott

Örömteli lehet a híveknek, hogy hosszas sérülése után végre bemutatkozhatott Paul Pogba is (a nagy visszatérő), aki nagyon jól mozgott az első meccsén. Dinamikusabbnak tűnt vele a játék, kis szerencsével még gólt is szerezhetett volna. A hétvégi Roma elleni találkozón valószínűleg a mostanság szokásos kezdő léphet pályára, élén Di Maríával, de nem lepődnénk meg, ha a második félidőben Pogba kapnak egy 20-30 percet. 

Botrány Romában

José Mourinho csinálta a balhét a fővárosban, miután csapata kikapott a Cremonesetől. A mérkőzés előtt még nyeretlen Cremonese így majd 10000 nap után tudott újra győzni a Serie A-ban (9830 nap), de az igazi balhé csak ezek után következett. José Mourinho és a negyedik játékvezető összeszólalkozott, mire a portugált kiállították és két mérkőzésre eltiltották. Mourinho már a Juventus elleni meccsre hangolt az övéit, megjegyezte finoman, hogy a Cremonese elleni meccsen tevékenykedő bíró is épp Torinóból származott. 

Hogyan játszott a csapat a Cremonese otthonában és miért volt ekkora a hiszti Mourinho részéről? Könnyedén megeshet, hogy ez csak egy újabb mutatvány a portugál szakembertől, aki az óriási égést így próbálja eltüntetni, mindenki foglalkozzon vele és a bíróval, azt mellőzzék inkább, hogy mennyire pocsék volt a fővárosi csapat, megint kilátástalan játékkal próbáltak nyerni. 

Megváltozott az Allegri - Mourinho párharc

A két edzőlegenda eddig 11 mérkőzésen mérhette össze erejét, ezek a találkozók pedig kiválóan elkülönülnek. Az első 6 meccset 2009 és 2010 között játszották, ahol jobbára Mourinho dominált, akkor volt pályafutása csúcsán, BL-győztes edzőként. A második blokk 5 mérkőzésből áll, mely 2018-tól egészen napjainkig tart, ebben viszont már Allegri a jobb, legutóbbi három meccsén 7 pontot szerzett a portugál kollégája ellen. Emiatt, illetve a Juventus javulásának és a Roma hanyatlásának köszönhetően, egy rendkívül egyszerű DNB tippel készülünk, nem kockáztatunk sokat, de mi Juventus sikert várunk a hétvégi mérkőzésen, amire egy meglepően jó szorzót adnak. 

  • Roma - Juventus Tipp

    Juventus DNB-vel
    Unibet
    1.90

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hirdetés