World Tour: Krakówban csap össze az új-hullám

Nagy Bence
2019 aug 2. 20:46
Szólj hozzá!

Kerékpár World Tour Pascal Ackermann Fernando Gaviria

Fabio Jakobsen nem viccelt idén, rendre meglepetéseket okozott a nagyobb versenyeken is. Most a spanyol háromhetes körversenyre készül, mégpedig Lengyelországban, ahol Fernando Gavíriával és Pascal Ackermann-nal mérheti össze az erejét. 

1. szakasz: Kraków - Kraków

Már két éve Krakówban kezdik a lengyel World Tour versenyt. Idén is egy sprint nyitja az egyhetest, ahol pár rutinos róka mellett ott lesznek a jelen és a jövő jeles képviselői, akikre érdemes lesz figyelni. Mark Cavendish, John Degenkolb vagy épp Luka Mezgec. Ők már inkább a múltat képviselik, míg Fernando Gavíria, Fabio Jakobsen és Pascal Ackermann a jelent és egyben a jövőt. Ők az első 132,3 km-es etap legnagyobb esélyesei. 

Többségében sík szakaszról beszélhetünk, ahol jó eséllyel mezőnyhajrá várható. Ha a jelenlegi formát és gyorsaságot nézzük, akkor Ackermann, Jakobsen és Gavíria a sorrend. A németek új sztárját azonban Jakobsen idén már legyőzte két alkalommal is. Először Portugáliában, majd Belgiumban. Jakobsen a nyers erő, aki egyértelmű a jövő sztárja lehet, de már a jelenben is letette a névjegyét. Ő a Vuelta a Espanára készül, élete első háromhetes körversenyére. 

Pascal Ackermann elhozta a Giróról a pont trikót, legyőzte több alkalommal is Gavíriát, óriási fejlődésen ment keresztül, ami Rüdiger Selig hathatós segítségének is köszönhető, aki a hajrákat vezeti fel neki. Gavíria egy térdsérülés miatt feladta az olasz körversenyt, azóta nem versenyzett, szóval nem lehet tudni, hogy mire számítsunk tőle. A fogadóirodák is kiválóan érzik az esélyeket, hiszen Gavíria győzelmére 3.50-es szorzón fogadhatunk, míg a hollandra 2.75-ért, németre 2.15-ért. 

Okkal foglalkoztunk eddig a győzelemre esélyesekkel. A fogadási ajánlatban ugyanis itt találni csak jó opciót: Jakobsen előrébb végez, mint Ackermann. A holland tipikusan az a sprinter, akinek még csak tökéletes felvezetés sem kell, olykor egyedül oldja meg, de olyan erővel rendelkezik, akivel bárkit legyőzhet. Patrick Lefevere okkal épít rá jövőre, nagy tehetség. Ackermann is kiváló, dominálta az olasz körversenyt, de neki helyezkedés szempontjából még fejlődnie kell. Az erő nála is megvan, de nagyobb szüksége van a segítőjére (Selig), mint a hollandnak a sajátjára (Sabatini). Jakobsen malmára hajthatja még a vizet, hogy rövid a táv, tényleg az fog dönteni, ki tud a végén a legnagyobb erőt kifejteni. 

Borítókép: Fabio Jakobsen (Fotó: kovop58/ shutterstock.com)

Parlay bónusz

Nyerjen akár 50%-kal többet gyűjtőivel. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Jakobsen előrébb végez, mint Ackermann
    2.10 Bet365Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -31.89 %

augusztus

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Parlay bónusz

  • Nyerjen akár 50%-kal többet gyűjtőivel. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Kerékpár

SPF Admin hozzászólt
Ma, 15:39
A hamarosan kezdődő Vueltával kapcsolatos infókat megkérünk, hogy a külön erre az eseményre nyitott témába írjátok:
Vuelta a Espana 2019

Köszönjük.  :ok:
Pozzato hozzászólt
Ma, 12:11
T. Dumoulin -> Jumbo-Visma

Huu ez mar ilyen Sky-Ineos szintu csapat lett, Dumoulin, Roglic, Kruijswijk, Bennett, De Plus, van Aert, T. Martin, Groenewegen  ??? ??? ???
Hivatalossá vált végre, nagyon komoly építkezések kezdődtek a Jumbónál pár évvel ezelőtt. Az egyko
peshark hozzászólt
Ma, 11:50
T. Dumoulin -> Jumbo-Visma

Huu ez mar ilyen Sky-Ineos szintu csapat lett, Dumoulin, Roglic, Kruijswijk, Bennett, De Plus, van Aert, T. Martin, Groenewegen  ??? ??? ???

Kapcsolódó cikkek