Fabio Fognini (ATP 12.) remek salakos idénye után nem tudta tartani a színvonalat, de ez már senkit sem lep meg tudván azt, hogy az olasz játékos szereplései mennyire instabilak. Andrey Rublev (ATP 35.) az, aki kihasználhatja ezt a helyzetképet a kínai torna nyolcaddöntőjében.

október 02., szerda

Fabio a montreáli (kissé véletlenszerű) negyeddöntője után csak ezen a héten Pekingben sikerült meccset nyernie, és ezt is nagy küzdelem árán harcolta ki Mikhail Kukushkin ellen (6-4, 4-6, 7-6). Rublev viszont tovább folytatja a jó őszi keménypályás idényét. A kínai tornát sem kezdte akárhogy, azt a Grigor Dimitrovot búcsúztatta meggyőzően (6-2, 7-5), aki a US Open-elődöntőjével azt az érzést keltette, hogy javíthat szürke idényén.

A tavaly is találkozott ugyanitt a két játékos, méghozzá a torna ugyanennek a szakaszában, és akkor Fognini két sima játszmában nyert, de az orosz most azért más színvonalon van. Az egymás elleni meccsek mérlege is fölényesen Fabiónak kedvez (4-1), de az olasz játékos most nem indul esélyesként.

Néhány szorzó a mérkőzésre

Fogadj itt a mérkőzésre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.10.02. (07:57).

További kiemelt teniszmeccsek

október 02., szerda