Ezen a héten olasz, illetve angol labdarúgó bajnokik lesznek a középpontban, a darts rajongói a World Matchplay eseményeire fogadhatnak, míg a MotoGP-ben újabb futam következik, ezúttal Marc Marquez nélkül.

Foci: A Juventus már ezen a héten bajnok lehet (újra)

Az olaszoknál nagy eseménnyel kezdődött a hét, ugyanis hétfőn egy Juventus - Lazio rangadó lett műsorra tűzve, a Serie A 34. fordulójában, mely a torinóiak győzelmével zárult, s négy fordulóval a vége előtt 8 pont az előnyük az Interrel szemben. Hétközben többek között a következő meccsekből lehet szemezgetni : Atalanta - Bologna, Sassuolo - AC Milan, Parma - Napoli, Udinese - Juventus. Pénteken a milánói vörös ördögök az Atalantát fogadják hazai pályán, és mivel mindkét csapat nagyon jó formában van, talán ezt a mérkőzést is érdemes a naptáratokban bejelölni.

Az angol Premier League-ben szerdán érdemes követni a Liverpool - Chelsea találkozót, ahol a kék oroszlánok a BL-ben való szereplésért küzdenek, az utolsó fordulóban pedig a Wolves csapatát fogadják hazai pályán. A Manchester United szerdán egy West Ham elleni győzelemmel jelentős előnyre tehet szert a Leicesterral szemben, akivel egyébként az utolsó fordulóban találkozik, vasárnap. A tabella alján az Aston Villa és a Watford foggal, körömmel küzd a bennmaradásért. 

Véget ért a LaLiga,  az első osztályú spanyol labdarúgó-bajnokság utolsó fordulójában minden még fennálló kérdésre megszületett a válasz: a Leganés lett a harmadik kieső, a Granada készülhet az Európa-liga selejtezőjére, míg a Getafe lemarad a nemzetközi szereplésről.

Tenisz: Habár a bázeli torna elmarad, van bőven néznivaló tenisz terén is

Bázelben már egész biztosan nem lesz teniszezés, elmarad idén a férfitorna, de a világ másik felén hivatalosan is bejelentették: megrendezik idén a US Opent, augusztus 31. és szeptember 13. között.

Addig sincs okunk unatkozni, továbbra is gyakorolgatnak a fiúk, lányok.

  • Férfi Challenge Elite FFT 3 (Franciaország), kemény
  • Férfi International Tennis Series (Világ), kemény
  • Férfi Kelet-európai bajnokság 2 (Európa), kemény
  • Férfi UK Pro Series 3 (Egyesült Királyság)
  • Férfi UTR Pro Match Series (Világ), kemény
  • Férfi World TeamTennis (USA), kemény
  • Női Challenge Elite FFT 3 (Franciaország)
  • Női Egyéb mérkőzések (Világ)
  • Női Tipsport Elite Trophy 3 (Csehország), kemény
  • Női UK Pro Series 3 (Egyesült Királyság), kemény
  • Női UTR Pro Match Series (Világ), kemény
  • Női World TeamTennis (USA), kemény

További érdekesebb sportesemény a héten:

Marc Marquez nélkül folytatódik a MotoGP,  miután a vasárnapi Spanyol Nagydíjon súlyos balesetet és felkartörést szenvedett a nyolcszoros világbajnok. Nagyon úgy tűnik, hogy sem a soron következő Andalúziai Nagydíjon (július 24-26.), sem azt ezt követő Cseh Nagydíjon (augusztus 6-9.) nem vehet részt a címvédő. Kíváncsiak vagyunk ki helyettesíti majd a Hondánál amíg felépül, de érdemes lehet figyelemmel követni az elmúlt hétvége három dobogosát is a most következő megmérettetésen: Fabio Quartararo (Yamaha), Maverick Viñales (Yamaha), Andrea Dovizioso (Ducati).

A darts kedvelői a hét folyamán a World Matchplay eseményen nézhetik kedvenceiket, nyilat ragad majd Dave Chisnall, Vincent van der Voort, Joe Cullen, Ian White, Gerwyn Price, illetve Adrian Lewis is.

Az UFC által létrehozott Harcosok Szigetén (Fight Island) is rendszeresen vannak meccsek , július 26-án Robert Whittaker és Darren Till szállnak ringbe, de Fabricio Werdum és Alexander Gustafsson is eldönthetik ki a jobb.

Kövesd élőben az Unibeten

A fenti sportesemények javát élőben követhetjük az Unibet TV-n. Ehhez mindössze egy aktív számlára van szükségetek, ami azt jelenti, hogy egyenlegetek nagyobb, mint nulla, vagy az elmúlt 24 órában volt legalább egy érvényes fogadásotok.

Érdekesebb mérkőzések amire fogadhatunk:

július 20., hétfő

július 21., kedd

július 22., szerda

július 23., csütörtök

július 24., péntek

július 25., szombat

július 26., vasárnap