A héten is lesz Bajnokok Ligája, a Fradi pályára lép a Juventus ellen, illetve fogadhatunk Európa Liga mérkőzésekre és topfocira egyaránt. Párizsban ATP tenisztornát rendeznek, hétvégén pedig MotoGp futamra fogadhatunk.

Foci: Szerdán nagy vendéget vár a Fradi

Hétfőn folytatódnak a küzdelmek az európai topbajnokságokban, bőven van lehetőség fogadni Premier League, Bundesliga, Serie A és LaLiga meccsekre egyaránt, ezekből kiemelkedik a Leeds - Leicester találkozó.

Kedden és szerdán Bajnokok Ligája mérkőzésekre tehetünk tétet, mi több, a Juventus a  Puskás Arénába látogat a Ferencváros elleni meccsre.

Szerdán számíthatunk magyar NB II és olasz Serie A eseményekre egyaránt, valamint csütörtökön folytatódik az Európa Liga, az AC Milán is pályára lép a Lille ellen.

Péntekkel kezdődően a hétvége újra az európai élvonalé, fogadhatunk angol első osztályra , francia Ligue 1 meccsekre, de lesz német Bundesliga, olasz Serie A, LaLiga, magyar NBI és hazai másodosztály is.

Kiemelt mérkőzések:

  • Szombat:  Borussia Dortmund - Bayern München, FC Barcelona - Betis, Everton - Manchester United, PSG - Rennes
  • Vasárnap: Manchester City - Liverpool, Debreceni VSC - Békéscsaba, Vasas - Soroksár, Ferencvárosi TC - Mezőkövesd

Tenisz: Küzdenek a fiúk a párizsi ATP Mastersen

A héten az ATP Párizs tenisztorna eseményeire fogadhatunk, ahol Fucsovics Márton Borna Coric ellen kezdi az első fordulót, továbbá jelen vannak még Rafael Nadal, Dominic Thiem, Daniil Medvedev, Stefanos Tsitsipas, Andrey Rublev, Diego Schwartzman és Matteo Berrettini is.

Egyéb izgalmas sportesemények a hétre:

A hét folyamán  a Snooker Champion of Champions mérkőzéseire is tehetünk tétet, ahol többek között a következő nevek tűnnek fel: Neil Robertson, John Higgins, Shaun Murphy, Mark Selby, Wilson Kyren, Ronnie O’Sullivan, Mark Allen. Dartsból sem szenvedünk hiányt, ugyanis folytatódik a PDC Home Tour III.

Csütörtökön és pénteken kosárlabda Euroliga meccsekre fogadhatunk, majd szombaton és vasárnap női kézilabda események várnak ránk, a lányok a BL keretein belül hétvégén többek közt a következő meccseken bizonyíthatnak: Ferencvárosi TC - Bietigheim, BVB Dortmund - Győri ETO.

Kerékpár terén folytatódik a Vuelta a Espana (Spanyolország) de MotoGP eseményre is lehet fogadni ugyanis a Gran Premio de la Comunitat Valenciana futam következik.

Kövesd élőben az Unibeten

A fenti sportesemények javát élőben követhetjük az Unibet TV-n. Ehhez mindössze egy aktív számlára van szükségetek, ami azt jelenti, hogy egyenlegetek nagyobb, mint nulla, vagy az elmúlt 24 órában volt legalább egy érvényes fogadásotok.

Érdekesebb mérkőzések amire fogadhatunk:

november 02., hétfő

november 03., kedd

november 04., szerda

november 05., csütörtök

november 06., péntek

november 07., szombat

november 08., vasárnap