2023 márc 26. 18:00

Anglia - Ukrajna

2 : 0

Anglia

Ukrajna

Unibet
Bet365
Tippmix
1
X
2

Európa-bajnokság: selejtezők tabella

Anglia - Ukrajna tippek

Anglia - Ukrajna tipp Előzetes

2023 márc 26. 18:00 Előzetes

Anglia - Ukrajna tipp

Otthon marad az a három pont

Az első Eb-selejtezős meccsén szerzett is már három pontot az angol válogatott, és nem igazán adnák a következő hármat sem másnak.

Teljes játékidő tippek 8
Anglia által szerzett összes gól tippek 2

Ezen az oldalon találod meg az összes beküldött sportfogadás tippet az Anglia - Ukrajna mérkőzésre, az Európa-bajnokság: selejtezők bajnokságból, melyet a különböző ingyenes tippjátékba beküldtek a felhasználóink. Az esemény pontos időpontja: 2023 márc 26. 18:00.

Jelenleg a mérkőzésre 6 fogadási piacra találsz tippeket. Ezek közül a teljes játékidő és az anglia által szerzett összes gól piacok a legnépszerűbbek. A beküldött tippek a legtöbb Tippmix kalkulátorba beküldött tippel ellentétben nem teljesen tét nélküliek, mivel ezekkel a játékosok egymással versenyezve próbálnak jobb helyezést elérni a tippjátékokban. Ettől függetlenül ezek teljesen ingyenes tippek és az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget ezek helyességéért.

A mérkőzést szerkesztőink is részletesen elemezték, az Anglia - Ukrajna tippünket is ajánljuk dokumentálódásra. Az elemzésben részletesebb információkat tudhatsz meg.

Ezen az oldalon megtalálod a mérkőzésre kínált sportfogadás ajánlatot is a legtöbb piacra, oddsokkal együtt. A legtöbb esetben összehasonlíthatod több iroda szorzóját is egy kimenetelre, legyen az Unibet, bet365 vagy éppen a Tippmixpro által kínált szorzó. Így könnyen eldöntheted, melyik bukmnéker adja a legjobb ajánlatot az általad kiszemelt kimenetelre.