Kényelmi funkciót vezet be a Szerencsejáték Zrt, illetve október közepétől emeli az árakat is.

A legkedveltebb márkának számító Ötöslottó játékosai közül 10-ből 4 többnyire ugyanazokkal a számokkal játszik, a hetente lottózók esetében pedig még nagyobb az arány, a játékosok csaknem fele teszi ezt - derült ki a Szerencsejáték Zrt. által végzett kutatásból. A weboldalukon továbbá azt is közzétették, hogy a Hatoslottónál a játékosok fele, míg a Skandinál a szerencsevadászok harmada játszik mindig ugyanazokkal a számokkal. Az új funkció az online játékosok dolgát könnyíti meg, hiszen ameddig egyenlegük bírja, ugyanazon számsorral vehetnek részt minden egyes héten, vagy amíg le nem állítják a folyamatos funkciót.

Fotó: Baloncici/Shutterstock

Az elmúlt közel három évben nem változott a szerencsejátékok ára, ezzel együtt nem csak a részvétel díja lesz nagyobb, hanem a nyeremény is! Október közepétől történik meg az áremelés, a legnépszerűbb számsorsjátékok ára egységesen lesz több 50 forinttal. Tehát az Ötös-, a Hatos-, valamint a Skandináv lottó alapjátéka, továbbá a Joker, a Kenó, a Luxor és a Puttó árát is érinti a drágulás.

Idézve a Szerencsejáték weboldalát: "A játékok fogadási idejéhez igazítottan az első árváltozás a Skandináv lottót érinti, amelynek részvételi díja október 12 21:30-tól a jelenlegi 300-ról 350 forintra módosul. A Luxor 250 forint lesz október 15 20:00-tól, ugyanezen a napon 20:30-tól változik 350 forintra az Ötöslottó és a Joker alapjáték ára is. Ezeket követi a Hatoslottó október 16 17:00-tól és a Kenó játékok áremelkedése október 23 17:30-tól, előbbi 350, utóbbi 300 forintért vásárolható meg. A Puttó zárja a sort: október 24 7:00-tól 350 forintért juthatnak hozzá a játékosok".

Duplázd meg nyereményed akár 100$ értékig

A Stake.com-on a legrangosabb európai focira fogadva megkétszerezheted nyereményed.

Stake regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés