Kecskeméten két dohányboltot is vezető hölgy azt gondolta, nagyon ért a sportfogadáshoz, ezért egy rakás pénzt sikkasztott. A nő tippjei nem igazán jöhettek be, ezért nem tudta pótolni a bevételben keletkezett hiányt, a rendőrség őrizetbe vette.

Üzletvezetőként dolgozott a 36 éves nő, két dohányboltban is, ahol 7 éves munkaviszonya alatt egyszer csak úgy érezhette, jó ötlet lenne tippmixelni a bevételből. Ő intézte az árubeszerzést, és mivel vezető beosztásban volt, a befolyó összeg kezelése és a kifizetések rendezése is hozzá tartozott mindkét trafikban. Főnöke úgy gondolta, megbízható, sosem volt vele semmiféle gond az évek alatt, ezért a pénzügyeket sem ellenőrizte túlságosan. Aztán egyszer csak jelezte a könyvelő, hogy baj van, 2021. január 1-től június 30-ig hibáznak a számok a bevételben.

Illusztráció. Sportfogadas.org

Kiderült, hogy hiányzik közel 17 millió forint a bevételből. Nem habozott a munkaadó, rögtön feljelentette a gyengén tippmixelő üzletvezetőt. Miután megjöttek a rendőrök, valahogy megeredt az eladók nyelve, elmondták, hogy felettesük rendszeresen adott fel szelvényeket a kasszában található pénzből, illetve olyan is előfordult, hogy zárás után tért vissza, játékba küldeni a tuti tippjeit. Állítólag nem aprózta el, százezres tétekkel adta fel a tippmixeket. A kecskeméti rendőrök őrizetbe vették, és gyanúsítottként hallgatták ki. 

Sikkasztás helyett fogadj ingyen a tippjátékunkban!

Borítókép: Sportfogadas.org

Esély a hosszabbításban

Minden rögbi liga és rögbi unió mérkőzésen, ahol hosszabbítanak.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org