Pataky Attila köszöni a vesztes szelvényeid, a cégének jól jött a 141 millió forintos támogatás. Bőszen osztogatja a pénzt a Szerencsejáték Zrt, derül ki a HVG írása alapján!

Közösségi és társadalmi tevékenységek támogatására az elmúlt négy hónapban 915 millió forintot adott az állami lottócég, a Szerencsejáték Zrt. támogatáskezelő leányvállalata. Arra jutott a HVG cikkében, hogy a korábbi 50 millió körüli összegekhez képest, most kevesebb szereplő kapott sokkal több pénzt, ráadásul az okok sem tisztázottak. "A honlapra feltöltött egysoros tájékoztatókból soha nem derül ki, pontosan mire kapott pénzt az adott szervezet vagy vállalkozás, sokszor még azt sem egyszerű kideríteni a nevük alapján, hogy ezek mivel foglalkoznak. Azt pedig egyáltalán nem közlik, miért tarthatták támogatásra érdemesnek őket, és miért éppen a jelzett összeggel a Szerencsejáték-leánycég döntéshozói" - olvasható a hírportál oldalán.

A teljes összegből, tehát a 915 millió forintból kapott 141 milliót Pataky Attila cége, 70 milliót a Békemenetet szervező alapítvány, Rogán Antal helikopterezése miatt elhíresült vállalat 25 millióhoz jutott, a Nélküled című számmal nagyot menő Ismerős Arcok zenekar basszusgitárosa, Galambos Nándor cége is 25 milliós támogatásban részesült. Nem zárható ki, hogy ezek valós támogatások, mindenképp tisztázná az ügyet, ha megadnák mire is megy el az állami cég közel egymilliárdos kiadása, de nem igazán akarják ezt az egészet nagy dobra verni, hiszen a Szerencsejáték Zrt weboldalán, nem túl gyakran tüntetik fel ezt a témát, ráadásul egy kevésbé preferált menüpont alatt.

Borítókép: Sportfogadas.org

10.000 forint ingyenes fogadás - Exkluzív ajánlat!

Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 10.000 forint értékű ingyenes fogadásban is részesülhetsz!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org