Gaetano Scutellaro a hírek szerint dohányboltjában ellopott egy nyertes sorsjegyet, amit egy idősebb asszony próbált beváltani. A nyeremény 500 ezer euró, átváltva körülbelül 180 millió forint lett volna. Ha esetleg te is nyernél, ne egy nápolyi dohányboltosnál váltsd be, hanem mondjuk a postán.

Szeptember közepén történt az eset, a hölgy boldogan vitte a szelvényt a dohányboltba, hogy beváltsa. Megmutatta az alkalmazottnak, aki hirtelen nem is tudta mit tegyen vele, ezért tovább vitte a tulajhoz, Scutellaróhoz. Az 57 éves férfi az összeg láttán úgy gondolta, jó lenne ez neki, ezért elszaladt a sorsjeggyel, majd a bolt előtt álló robogójával menekült tovább. Az alábbi képen látható az üzlet, és a Gomorra után már biztosan tudhatjuk, hogy robogóval menekülni a legjobb.

Végül a repülőtéren vették őrizetbe lopás és zsarolási kísérlet gyanújával, de a szelvény nem volt nála. Azt egy 200 kilométerre lévő bank trezorjába rakta, és addig nem akarta beváltani, amíg el nem csendesül a botrány. Ezt az időszakot kissé gyanús módon nem Nápolyban tervezte tölteni, hanem a Kanári-szigeteken. Scutellaro jelenleg azt állítja, hogy igazából ő az áldozat. Szerinte az idős hölgy rágalmazza, és veszélyben érezte magát Nápolyban, ezért akart elutazni.

A saját sztorija alapján ő vette a sorsjegyet, és csak később fedezte fel, hogy nyertes szelvényről van szó. Az idős hölgyet kérte meg a beváltásra, mert tulajdonos révén, nem vehette fel a nyereményt. Elnézte a számokat, azt hitte 500 euróról van szó, de mikor az idős hölgy bevitte a szelvényt, kiderült a valódi összeg. Miután a nő kihozta neki a szelvényt, a dohányboltos biztonságból egy bankba vitte. Mindkét verzió filmbe illő, aminek az olasz lottótársaság szerint boldog vége lesz, mert kiderítik ki nyert valójában, és neki adják az 500 ezer eurót.

Számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kredit

Az új bet365 ügyfelek egy remek ajánlatban részesülhetnek.

Bet365 regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hirdetés