Gaetano Scutellaro a hírek szerint dohányboltjában ellopott egy nyertes sorsjegyet, amit egy idősebb asszony próbált beváltani. A nyeremény 500 ezer euró, átváltva körülbelül 180 millió forint lett volna. Ha esetleg te is nyernél, ne egy nápolyi dohányboltosnál váltsd be, hanem mondjuk a postán.

Szeptember közepén történt az eset, a hölgy boldogan vitte a szelvényt a dohányboltba, hogy beváltsa. Megmutatta az alkalmazottnak, aki hirtelen nem is tudta mit tegyen vele, ezért tovább vitte a tulajhoz, Scutellaróhoz. Az 57 éves férfi az összeg láttán úgy gondolta, jó lenne ez neki, ezért elszaladt a sorsjeggyel, majd a bolt előtt álló robogójával menekült tovább. Az alábbi képen látható az üzlet, és a Gomorra után már biztosan tudhatjuk, hogy robogóval menekülni a legjobb.

Végül a repülőtéren vették őrizetbe lopás és zsarolási kísérlet gyanújával, de a szelvény nem volt nála. Azt egy 200 kilométerre lévő bank trezorjába rakta, és addig nem akarta beváltani, amíg el nem csendesül a botrány. Ezt az időszakot kissé gyanús módon nem Nápolyban tervezte tölteni, hanem a Kanári-szigeteken. Scutellaro jelenleg azt állítja, hogy igazából ő az áldozat. Szerinte az idős hölgy rágalmazza, és veszélyben érezte magát Nápolyban, ezért akart elutazni.

A saját sztorija alapján ő vette a sorsjegyet, és csak később fedezte fel, hogy nyertes szelvényről van szó. Az idős hölgyet kérte meg a beváltásra, mert tulajdonos révén, nem vehette fel a nyereményt. Elnézte a számokat, azt hitte 500 euróról van szó, de mikor az idős hölgy bevitte a szelvényt, kiderült a valódi összeg. Miután a nő kihozta neki a szelvényt, a dohányboltos biztonságból egy bankba vitte. Mindkét verzió filmbe illő, aminek az olasz lottótársaság szerint boldog vége lesz, mert kiderítik ki nyert valójában, és neki adják az 500 ezer eurót.

100%-os befizetési bónusz akár 35.000 Ft-ig

Regisztrálj még ma és igényelj egy 100%-os első befizetési bónuszt, akár 35.000 Ft-ig a Posido fogadóirodánál.

Posido regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés