Felmérését végez a Kutatópont Kft azért, hogy segítse a lottótársaság munkáját, a V-sport fogadási lehetőségek terén. Ezért készült a kérdőív, amire érdemes néhány percet szánni.

A válaszadás anonim, a kis huncutok azért biztos tudják az IP-címed, de a lényeg, hogy nem konkrétan a te személyedre utaznak, a válaszadás önkéntes és anonim módon történik. Azért nem teljesen adatmentes a dolog, hiszen e-mailcím megadása szükséges, hogy a nyereményjátékban részt vehess. Összesen 30 db 10 000 Ft értékű Tesco utalvány kerül gépi úton kisorsolásra október 28-án. Ha esetleg nyernél, akkor az utalványt postai úton küldik.

A kitöltésre október 18-tól egészen október 27-ig van lehetőség. Olyanokra készülj, hogy milyen szerencsejáték termékeket ismersz (sorsjegy, black jack, póker stb), milyen gyakran pókerezel vagy, hogy milyen gyakran kaszinózol. Minden válaszadási lehetőségnél sikerült elírniuk az "Inkább tetstzik" opciót, remélem ezért a nagyszerű felismerésért én is kapok egy Tesco utalványt, és végre vehetek az új Kalinkából kettőt is kapásból. A kérdőívet itt tudod kitölteni, ha szeretnéd!

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Sportfogadas.org