Az év egyik legjobban várt összecsapása volt a húzómeccs, Jon Jones csapott volna össze Stipe Miocic-csal, de végül előbbi sérülése miatt ugrott a dolog. Így aztán a headliner Jiri Prochazka ésAlex Pereira mérkőzése lesz, a félnehézsúlyú bajnoki címért. Kiegyenlített szorzókat adnak a bet365 kínálatában, szóval elméletileg szoros meccs várható!

2023 nov 12. 06:30
Tipp: Prochazka nyeri a mérkőzést
Bet365
2.00

Jiri Prochazka a BMX-től egészen a bunyóig

Csehszlovákiában született Prochazka, tehát idősebb, mint Szlovákia. Egyébként cseh nemzetiségű, labdarúgó akart lenni gyerekként, de közben freestyle BMX-szel is próbálkozott. De nagyon gyorsan odakeveredett az utcai harcokba, köszönhetően a futballhuliganizmus iránti szenvedélyének köszönhetően. Talán emiatt is alakulhatott ki érdekes stílus, mely nem idézi a klasszikus küzdősportokat.

Miután látta a Sose hátrálj meg című filmet, eldöntötte hogy MMA-s lesz, amit thai boksszal kezdett el felépíteni. 2012-ben már egy cseh szervezetnél bunyózott, aztán Rizinnél futott be igazán. Nagyon sokszor nyer KO ütéssel, vagy épp repülő térddel, de ugyanakkor fojtásokban is remek. Legutóbb épp Glover Teixeira győzte le fojtással, amire nagy szüksége volt, mert pontozással elvesztette volna a meccset.

Kickboxban erős Alex Pereira

Alex Pereira otthagyta az iskolát 12 évesen, és inkább elment építkezésekre dolgozni. A munkamorálja talán onnan ered, meg az alkoholizmusa is. Aminek már véget vetett, sokat segített benne neki a sport. Kickbox lett az ő szakága, amiben a világ legjobbjai közé tartozik. 40 kickbox meccset követően váltott MMA-ra, ahol egy brazil szervezetnél történő debütálás után, jöhetett a UFC világa.

Ugrál a súlycsoportok között, és egészen minimális számú összecsapás után már másodjára címért bunyózhat. Israel Adesanyát legyőzte, majd kikapott tőle, majd más súlyban Jan Błachowiczot múlta felül pontozással. Összehozta már a Glory szervezeténél, hogy két különböző súlyban bajnok lett, ez a bravúr most a UFC-ben is összejöhet számára.

Prochazka - Pereira mérkőzés tippek

Prochazka piszok kemény fickó, 2015 óta folyamatosan nyer, ráadásul egy pontozásos sikert leszámítva, mindig idő előtti győzelmeket aratott. Ezért aztán én Prochazka győzelmére tippelnék, amire a bet365-nél 2.00-es oddsot adnak. De nem lesz könnyű dolga, mert Pereira is nagyon erős, ha úgy igazán betalál egy ütése, akkor pedig ő nyerhet. Nem fog végigmenni, ezt szinte biztosra vehetjük.

november 12., vasárnap

A cikkben közölt oddsok a(z) Bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 november 10. 11:32 UTC.

  • Prochazka, Jiri - Pereira, Alex tipp

    Prochazka nyeri a mérkőzést
    Bet365
    2.00

100%-os első befizetési bónusz 500 RON-ig

Az első befizetésed a Betanónál akár 500 RON bónuszt is eredményezhet a sport és kaszinó részlegeken.

Betano regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Fotó: Leeloona/Shutterstock