Majdnem napra pontosan egy évvel ezelőtt találkozott a két klub ugyancsak egy felkészülési mérkőzésen, és akkor a Sepsiszentgyörgyiek kiütéses győzelmet arattak a zöld-fehérek ellen. Következik a revans?

A Ferencváros a második osztrák edzőtábori mérkőzésére készül, miután hétfőn 0-0-ás döntetlent játszott a szlovén Rogaska ellen. A Sepsi OSK-nak ez lesz az első találkozója a román bajnokság végét követően.

Európai szereplésre készül mindkét csapat

A budapestiek a keddi nap folyamán tudták meg, hogy a hamarosan induló Bajnokok Ligája 2023/24-es szezonjának selejtezőinek első körében a Feröer-szigeteki bajnok, Klaksvík ellen szerepelnek. Az első találkozóra július 11-én kerül sor idegenben, majd hazai pályán jöhet a visszavágó, július 18-án. A párharc győztese a Häcken (svéd) / The New Saints (walesi) összecsapás győztesével játszik majd a selejtező második fordulójában.

Mindeközben a szerdai mérkőzés időpontjában már a Sepsi OSK is tudni fogja, hogy kivel fog szerepelni a Konferencia Liga 2023/24-es szezonjának selejtezőiben. A szentgyörgyiek a második selejtezőkörben kezdenek, ugyanúgy mint a Zalaegerszeg, a Debrecen, vagy a Kecskemét.

Fogadási lehetőségek a Fradi - Sepsire

Az aktuális román kupagyőztes és a bajnokságot 6. helyen záró Sepsi OSK tavaly meglepte a Ferencvárost az ugyancsak Ausztriában rendezett felkészülési találkozójukon. Az első félidőben Dumitrescu szerzett vezetést, majd a második játékrészben Damascan kétszer is betalált, így zárult 3-0-ás erdélyi sikerrel a mérkőzés.

Ugyanennek a megismétlése nagyon jól fizet a fogadóirodáknál, ugyanis a Sepsi győzelmére akár 4.00-ás szorzón is fogadhatunk, míg a Ferencváros revansa 1.72-et ér a bet365-nél, illetve 1.80-at az Unibetnél.

Tavaly átlépték a 2,5 gólos határt, idén ha ugyanez történik akkor aki ered fogad az 1.72-es szorzón teheti meg, ellenben a gólszegény mérkőzés a tétünk több, mint duplázást jelenti (2.05-ért).

Amennyiben szeretnénk kizárni a döntetlent, akkor DNB-ben kell gondolkodni, ami azt jelenti, hogy egyenlő esetén a tét visszajár. Ennél a fogadási típusnál a Ferencvárosra 1.33-ért fogadhatunk, míg a Sepsire 3.25-ért.

Az Unibetnél mérkőzés kombinációkra is fogadhatunk, és egy ilyen példa a Ferencváros győzelme kombinálva a kevesebb, mint 4,5 góllal, ami egy nagyon szép 2.23-as szorzón játszható. Fogadásunk akkor nyertes ha a Fradi nyer a következő eredmények egyikével: 1-0, 2-0, 3-0, 4-0, 2-1, 3-1.

Látván a Fradi első felkészülési mérkőzését, a merészebbek fogadhatnak mondjuk egy 1-0-ás zöld-fehér sikerre 8.00-ás szorzón, kihasználván a bet365 0:0 - pénzvisszafizetéses akcióját.

június 21., szerda

Hol követhetjük élőben a mérkőzést?

Míg egyes hírportálokon csak szöveges tudósítást kapunk a mérkőzésről, a bet365 fogadóirodánál lehetőségünk van élőben megnézni a Ferencváros - Sepsi OSK felkészülési mérkőzést.

Ehhez mindössze egy aktív bet365 számlára van szükségünk ami azt jelenti, hogy fogadási egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy ha nincs rajta pénz akkor a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy megkötött fogadásunk.

Hogy miért érdemes regisztrálnod a bet365-re?

  bet365 regisztráció

Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Kövesd a mérkőzést Youtubeon a Sepsi OSK csatornáján:

A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet és Bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 június 21. 9:31 UTC.

Borítókép: Fotó: LCV/Shutterstock