Ezzel is a sportfogadók kedvében akar járni a Szerencsejáték Zrt!

Régóta elérhető funkció az ötös-, hatos-, skandinávlottó vagy épp a luxor kapcsán a gépi játék, melynél a játékosnak nem kell számokat választania, hanem véletlen alapon a gép kitölti helyette a szelvényt. A működés lényege tehát az, hogy nem a megszokott számainkat jelöljük be, hanem Fortunára bízzuk a számválasztást. Minden húzás független egymástól, simán előfordulhat, hogy 5 héten keresztül kijön az 1-es, mint nyerőszám, és akkor hiába játszottuk a család születési dátumait (például '86 csak hogy a legjobb évjáratot említsük). Mindezek után érthető, hogy sokan miért választják a véletlen számokat, tehát a gépi játékot!

A tippmixnél máig nem volt erre lehetőség, nekünk kellett eldöntenünk, hogy a Fradi meccsére, vagy épp az etióp válogatott soron következő találkozójára tippelünk, illetve hogy hazai, vendég, vagy épp döntetlen eredményt teszünk fel a szelvényre.

"Sokszor láttuk az elmúlt évek során a lottózókban, hogy a játékosok tanácstalanok a meccsek kapcsán. Mivel a játszhatósági hajlandoságuk viszont aránytalanul magas a tippjeik, hovatovább a jó tippjeikhez képest, ezért úgy gondoltuk, bevezetjük a Tippmixnél is a gépi játékot" - mondta a szóvívő.

Remek újítás, ha nincs tipped, döntsön Fortuna, azaz a gép, de ha épp elmegy a szelvény, akkor sem kell magadat szidnod, hiszen nem te választottad a tippet, hanem a lottógép.

Az Unibetnél még nincs gépi játék, de van széles kínálat!

Forrás: Április 1.