2022 szept 23. 20:45

Finnország - Románia

Finnország

-

Románia

Unibet
Bet365
Tippmix

Finnország - Románia tippek

Teljes játékidő tippek 2
Mindkét csapat gólt szerez tipp 1
Nemzetek Ligája Németország vs Magyarország fogadási lehetőségek Felvezető

2022 szept 23. 00:05 Felvezető

Nemzetek Ligája: Németország - Magyarország fogadási lehetőségek

Már régóta tudjuk, hogy nincs lehetetlen.

Sportközvetítés - Péntek Műsorajánló

2022 szept 23. 00:01 Műsorajánló

Németország - Magyarország ÉLŐ közvetítés

Fontos meccs vár a magyar válogatottra Lipcsében.


Ezen az oldalon találod meg az összes beküldött sportfogadás tippet a Finnország - Románia mérkőzésre, az UEFA Nemzetek Ligája bajnokságból, melyet a különböző ingyenes tippjátékba beküldtek a felhasználóink. Az esemény pontos időpontja: 2022 szept 23. 20:45.

Jelenleg a mérkőzésre 6 fogadási piacra találsz tippeket. Ezek közül a teljes játékidő és a gólok száma piacok a legnépszerűbbek. A beküldött tippek a legtöbb Tippmix kalkulátorba beküldött tippel ellentétben nem teljesen tét nélküliek, mivel ezekkel a játékosok egymással versenyezve próbálnak jobb helyezést elérni a tippjátékokban. Ettől függetlenül ezek teljesen ingyenes tippek és az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget ezek helyességéért.

Ezen az oldalon megtalálod a mérkőzésre kínált sportfogadás ajánlatot is a legtöbb piacra, oddsokkal együtt. A legtöbb esetben összehasonlíthatod több iroda szorzóját is egy kimenetelre, legyen az Unibet, bet365 vagy éppen a Tippmixpro által kínált szorzó. Így könnyen eldöntheted, melyik bukmnéker adja a legjobb ajánlatot az általad kiszemelt kimenetelre.