Sajnálni az esélytelent evolúciós sajátossága az embernek, de ettől függetlenül ebben a cikkben nem sok szó lesz a biodíszletről, tehát a Crvena Zvezdáról. Úgyis többnyire a hazaiaknál lesz a labda, hiába gondol túl mindent Pep Guardiola, aligha voltak álmatlan éjszakái emiatt a BL-meccs miatt. Ezek egyéni csúcsalapozó meccsek, Erling Haaland szerezhet néhány gólt, amivel közelebb kerül a gólkirályi cím megvédéséhez és a rekordokhoz.

Manchester City birtokol, gólt szerez és nyer

Hosszú évek óta csiszolgatja Pep Guardiola a dominancián alapuló, teljes letámadásos stílust, melynek sarokköve a labda megtartása. Nyilván vannak ennek finomhangolásai, taktikai ízesítései, de alapvetően a Manchester City mindenki ellen hasonló stílusban próbál játszani. Ez azért is nagyon fontos, mert folytonosságot, állandóságot teremt a játékosoknak és igazából ellenféltől független.

Hétvégén a West Ham elleni bajnoki mérkőzésen például közel 70%-ban birtokolták a labdát és volt 29 kapura lövésük. Hátrányban mentek szünetre, de nyertek 3:1-re a végén. Örülhettek a félidő-vége fogadási típusra fogadók, volt fordítás a találkozón. Nem úgy tűnt, hogy izgulnának a manchesteriek, mint egy jó gépezet, előbb-utóbb úgyis célt érnek a folyamatos nyomással.

Azért érdekes nagyon a West Hammel szembeni meccs, mert David Moyes együttese direkt a kontrákra, kevés birtoklásra és védekezésre játszik. Nekik tervszerű volt, hogy megszerezték a vezetést, legideálisabb forgatókönyv. De nem tudták kibekkelni, tehát a buszozás már nem feltétlen kriptonit Guardiola életében. Ezért aztán teljesen mindegy, milyen is mostani ellenfelük, mert a Manchester City birtokol, gólt szerez és nyer!

Guardiola szeles
Ilyen aggódást nem fogunk látni Pep Guardiolától. Fotó: CosminIftode/Shutterstock.com

Erling Haaland rengeteg gólt szerez

Tavaly májusban miután kiderült, hogy Erling Haaland átigazol a Manchester City csapatába, mindenféle fogadási kínálat került ki vele kapcsolatban. Például 6-os oddsért volt, hogy bajnok lesz a City, miközben Haaland gólkirályi címet ér el, illetve legtöbb találatot szerzi a BL-ben és PL-ben 18-as szorzóért. Idén már nem találsz ekkora oddson ilyen lehetőségeket, mert a norvég támadó simán összehozta ezeket.

Guardiola rendszerében egy rakás gólt szerez, és ez az új szezonban sem változott. Az angol élvonalban 5 forduló alatt már 7-szer volt eredményes. Nem véletlen, hogy a bet365 kínálatában a Crvena Zvezda elleni gólja mindössze 1.28-ért található, még az esetleges duplázása is csak 2.10-es szorzó. Lövései számára, illetve fejes gólra is tehetünk fel pénzt, érdemes ezeken elgondolkodni, mert szereti kivégezni a kisebb ellenfeleket.

Manchester City - Crvena Zvezda földbe állt szorzókkal

A hazai győzelem 1.055-ös szorzójában semmi érték nincs, még akkor sem, ha kizárt a meglepetés lehetősége. Az overek szintén földbe álltak, gyakorlatilag alig van értelmes fogadás a meccs kapcsán. Én látok némi fantáziát a büntetőlapokban, mert a jugoszlávok, akarom mondani szerbek, lehet durván reagálnak majd a domináns manchesteriekre. Büntető lapok száma 3.5 felett 1.72-ért.

szeptember 19., kedd

A cikkben közölt oddsok a(z) Bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 szeptember 18. 11:29 UTC.

100%-os befizetési bónusz akár 35.000 Ft-ig

Regisztrálj még ma és igényelj egy 100%-os első befizetési bónuszt, akár 35.000 Ft-ig a Librabet fogadóirodánál.

Librabet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Erling Haaland. Fotó: ph.FAB/Shutterstock