Amikor véget ér a topfoci, akkor minden kicsit elcsendesül a sport világában, mintha egyfajta nyári szünet következne. Pedig ugyanúgy megy tovább a tenisz vagy épp a száguldó cirkusz világa, de mégis a labdarúgás élvonala tűnik mozgatórúgónak. Te mire tippelsz nyáron? Felsorolok lehetőségeket, de ha átsiklottam valami felett, nyugodtan jelezd a cikk alatt hozzászólásban!

Sosincs vége a labdarúgásnak

A szezon egyfajta hatalmas lezárása lesz a Bajnokok Ligája döntője, mely során kiderül, hogy  összejön a Manchester City triplázása vagy sem. Ha csak az élvonalbeli labdarúgásban utazol, akkor bizony ezután jön a nagy semmi időszaka. Néhány naponta persze bedobnak majd egy-egy óriási átigazolási kacsát, amin elkommentel, lájkol és mémel a többség. De igazából nem történik akkora játékosmozgás, hogy erre megérje specializálódni sportfogadásban. Ettől függetlenül persze vannak átigazolási hírek és kínálatok, csak mégsem az igazi tippmix-életérzést adják.

Ilkay Gundogan - Manchester City 029
Gundogan fontos gólokat szerezve fut a triplázás felé. (Fotó: Christian Bertrand/Shutterstock.com)

Ezért jó hír, hogy a világ egyes részein nem állnak le a bajnokságok. Nem kell kapásból elhagyni Európát, hiszen az északi országokban éves leosztásban zajlanak a pontvadászatok, nem pedig őszi és tavaszi bontásban. Ilyen például az Eliteserien, melyre szezonindító podcasttel is készültünk még áprilisban, és azóta is próbálunk foglalkozni vele. Emellett természetesen ott van az amerikai focivilág, az MLS mérkőzéseivel vagy épp a csoportkör végéhez közeledő Libertadores-kupa is.

Teniszben nyáron jön a lényeg?

A versengés már januárban megkezdődik és egészen október-november környékéig tart. Írtuk korábban a tenisz fogadási alapok tárgyalása során, a négy Grand Slam torna lényegében felosztja az évet. Van valami egészen művészi és költői a sorrendben, hiszen kemény talajon kezdenek, aztán jön a salakszezon. A koszos ruhák és porfelhő után pedig fehér ruhára váltanak, meg szép zöld gyepre. Felkészülnek kisebb tornákkal, és jöhetnek a wimbledoni küzdelmek júliusban.

Wimbledon-Parizs-001
. Wimbledon van a legközelebb! Fotó: Leonard Zhukovsky/Shutterstock.com

Sajnos újra unalmas lett a Forma-1

Sok nagyon gyors autó köröz egy adott pályán, lényegében ez a Forma-1 alapfelállása, ami elég unalmas koncepció. Viszont nem kellene feltétlen annak lennie, ha nem lennének időszakos bajnokok és kiegyenlítettebb lenne a mezőny. Az utóbbi években pont egy váltás történt, ezért aztán az izgalmak mellett, a Forma-1 fogadások is népszerűbbek lettek. De úgy néz ki lezajlott az említett váltás, és most már csak Red Bull dominancia van. Mindettől függetlenül a naptár sűrű, júliusban négy futam, augusztusban pedig irány a holland nagydíj!

Verekszenek is, meg ott van a Tour de France

A küzdősportokra történő fogadás sem szünetel nyáron, csak a UFC-ben lesz szinte minden nyári hétvégén valamilyen gála. Ha nem igazán érdekel, ahogy felnőtt férfiak megverik egymást, akkor még mindig ott van, hogy sok férfi biciklivel teker közösen fel a hegyre, le a hegyről. Ha kerékpár tippelésre szánnánk el magunkat, akkor vannak egy és többnapos viadalok, köztük júliusban a leghíresebbel, a Tour de France küzdelmeivel.

Szavazás

Milyen sporteseményekre fogadsz nyáron?


Továbbra is foci, például MLS, dél-amerikai bajnokságok10 (45%)

Tenisz, kerékpár, Forma-1 vagy bármi, ami lesz7 (31%)

Nem fogadok, szünetet tartok5 (22%)


Összes szavazó: 22

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hirdetés

Borítókép: Fotó: Javier Brosch/Shutterstock