A vasárnap egyik kiemelt mérkőzése a francia ligában a  PSG - Rennes találkozó, de nagyon úgy tűnik, hogy egy előre lefutott mérkőzést láthatunk majd, ahol Messiéknek csak érvényesíteni kell a papírformát. 

2023 márc 19. 17:05 Közvetítés: UnibetBet365
Tipp: PSG győzelem + PSG góljai 1,5 felett + Rennes góljai 1,5 alatt
Unibet
1.81

Párizsban minden rendben

A PSG-ről készített elemzésünkben azt fejtegettük, hogy manapság már inkább egy brand a párizsi sztárcsapat, mintsem egy klasszikus értelemben vett futballklub. Mint látható, annyira nem viselte meg őket a Bayern München elleni kiesés, rúgott gól nélkül zúgtak ki, de az élet megy tovább, Kylian Mbappé sem bánkódott, mint mondta, jelenleg ennyit tudnak. Az elmúlt hétvégi bajnoki is olyan volt, mintha nem történt volna semmi extra hétközben. 

A Brest otthonába látogattak, ahol az első félidős dominanciának meglett az eredménye, egy Carlos Soler találattal megszerezték a vezetést, de a hazaiak hamar egyenlítettek. Az a gól is megér egy misét, hiszen Honorat egymaga végigvitte a PSG védők gyűrűjében a kontrát, miközben Donnarumma tétlenül nézte az akciót a kapuból. A második félidőben is a vendégek voltak fölényben, de a hajráig kellett várni egy remek kiugratásra Messitől, Mbappé pedig egyedül vihette kapura, onnantól neki ez rutinmunka volt. 

Elfogyott a Rennes

A Rennes ősszel egy 17 meccsből álló veretlenségi sorozatot tudott felmutatni a nemzetközi kupában és a francia bajnokságban együttvéve. Jól szerepelt a gárda, a védelem is működött, de leginkább a támadósor, hiszen nem volt olyan mérkőzés, ahol ne találtak volna be az ellenfelek kapujába. A világbajnoki szünet után már kezdett fogyni a szufla, januárban még ugyan legyőzték a PSG-t, de aztán kifogyott a tank teljesen. 

A Marseille meccs kapcsán megírtuk, hogy nehéz hetek várnak Génésióra, mivel a védelemből többen is megsérültek. Emiatt a hátsó alakzat instabil lett, miközben a támadósorból nem érkeztek a gólok. Ez elsősorban Martin Terrier kiválásának köszönhető, akinek sérülése miatt látványosan visszaesett az offenzív játék hatékonysága, csak keresi önmagát a csapat. A francia szélsővel a pályán 10-3-3-as mérleget hoztak, illetve 33-17-es gólkülönbséggel, addig nélküle 4-2-5-ös mérleg és 12-12-es gólkülönbség. A gólátlag kettesről egy alá csökkent, sokszor gól nélkül marad a Rennes. 

A PSG rutinmunkája

Annak ellenére, hogy idén nem jó a PSG, ez egy olyan találkozó, amely kötelező győzelem. Ez elsősorban a Rennes szétesésének köszönhető, akik valószínűleg így még a top5-öt is elbukják majd. A Mbappé - Messi duónak ez a liga kevés (BL-hez meg ők), gyakorlatilag minden meccsen betalálnak, így a fogadásépítővel a PSG győzelem és gólok mellett, még a Rennes kevés találatában bízunk. 

  • Paris SG - Rennes tipp

    PSG győzelem + PSG góljai 1,5 felett + Rennes góljai 1,5 alatt
    Unibet
    1.81

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Fotó: A.Taoualit/Shutterstock