Közösségünk tagjai hónapról hónapra bebizonyítják, hogy mennyire aktívak, kommunikatívak és milyen remekül tudják előnyükre fordítani fogadási ismereteiket, ugyanakkor segítve a frissebb tagokat is, amikor szükség van erre.

Szeretnénk elismerésünket kifejezni tehát azon tagok felé, akik egy adott hónapban kimagasló teljesítményt nyújtanak a legjobb tippek terén vagy akár más játékok és versenyek alatt sikerül jó eredményt elérniük. 

Ennek érdekében havonta jelentkezünk egy dedikált cikkel, ahol felsoroljuk a kiemelkedő tippeket, hiszen úgy gondoljuk ezeket a pillanatokat érdemes megünnepelni és kielemezni. A júliusi hónap legjobb pillanatait már összegyűjtöttük, de ha lemaradtál volna róla, továbbra is vethetsz egy-két pillantást az adott cikkben felsorolt legnagyobb nyertes tippekre.

Amint azt már említettük, minden év lejártával egy összesítő cikkel rukkolunk majd elő, ahol megtekinthetitek az év legjobb pillanatait és természetesen azt, hogy kik voltak azok a fórumtagok, akik ezeket összehozták.

Elemezzük tehát az augusztusi hónap legtutibb tippjeit!

A szorzók harca - az augusztusi hónap 5 legnagyobb nyertes tippje

Az augusztusi hónap is tartogatott izgalmakat ami a legnagyobb fogásokat illeti, a kiemelkedő tippek között találhatunk gólok számára való fogadást, félidő és a pontos eredmény meghatározását, de mindkét csapat gólt szerez lehetőségre való tippelést is. Érdekesség továbbá az is, hogy a legnagyobb 5 szorzóból 4 darab augusztus 18. és 21. között zöldült, egymást követő napokon.

A legnagyobb nyertes tippet lencsab hozta össze, aki 18.00-ás nyereményszorzón játszotta a Fülöp-szigetek - Mexikó barátságos kosárlabda mérkőzést. Az első félidő pontos kimenetelét határozta meg (Döntetlen) és nagyon jól ráérzett az eseményekre (51-51 volt a félidei eredmény). Gratulálunk a remek tipphez!

lencsab fülöp-szigetek - mexikó

A második helyen barango szerepel, ő ezúttal a Rangers - Servette UEFA Bajnokok Ligája kvalifikációs mérkőzését szemelte ki magának. Az első félidő pontos eredményére tippelt (2-1), 16.00-ás oddson. A csapatok hozták is a megálmodott forgatókönyvet, ezennel is minden elismerésünk a fantasztikus tipphez!

barango Rangers FC Servette

A harmadik hely horzolt illeti, ugyanis bronzérmesünk egy belga Pro League focimeccsre, a Club Brugge - RWD Molenbeek összecsapásra tippelt 13.00-ás oddson, gólok számára (Felett 6.5). Mivel a meccsen összesen 8 alkalommal találtak a kapuba, már zöldülhetett is a tipp. Ilyen pontos ráérzést kívánunk a továbbiakban is!

horzol Club Brugge - RWDM47

Negyedik helyen tonijani található, aki hazai vizeken evezett és az OTP Bank Liga Puskás Akadémia - Fehérvár FC meccsre tippelt. Ő úgy gondolta mindkét csapat gólt szerez mindkét félidőben, ez a tipp 12.50-es szorzón be is jött, mivel az első és a második félidő is tartogatott 1-1 gólt mindkét hazai csapat számára. Remek jóslat volt!

tonijani Puskás Akadémia-MOL Fehérvár

Végül, de nem utolsó sorban Ricardo21 szerepel az ötödik helyen. Ő egy angol Championship összecsapást nézett ki magának, ahol a Plymouth Argyle lépett pályára a Southampton ellen. Arra tippelt 11.50-es szorzón, hogy a 2. félidő pontos eredménye 1-2 lesz, ami be is következett Che Adams utolsó perces (90+4') góljának köszönhetően. Gratulálunk a remek jósképességhez!

Ricardo21 Plymouth Argyle - Southampton

Augusztusi játékaink legnagyobb nyertesei

Mint tudjátok, havonta jelentkezünk különféle tippjátékokkal és más hasonló nyereményszerzési lehetőségekkel ahol összemérhetitek tudásotok és tehetségetek.

Ez augusztusban sem volt másképp, ezennel is gratulálunk mindenkinek aki részt vett és különösen azoknak, akik nyertek valamelyik játékunkon.

Íme a legnagyobb nyertesek listája, közöttük grof19, horzol, LosGabos, tutisanya, Powell.

Név Játék
grof19 Napi tipp - augusztus 3.
grof19 88. SPF Race to 10
grof19 Napi tipp - augusztus 21.
grof19 Napi tipp - augusztus 25.
grof19 SPF Liga - 2023 augusztus
grof19 Tippjáték - Augusztus 2023
grof19 Napi tipp - augusztus 29.
horzol Napi tipp - augusztus 10.
horzol Napi tipp - augusztus 12.
horzol 89. SPF Race to 10
horzol Napi tipp - augusztus 24.
horzol SPF Liga - 2023 augusztus
horzol SPF Kupa - 2023 augusztus
horzol Tippjáték - Augusztus 2023
LosGabos Napi tipp - augusztus 23.
LosGabos SPF Liga - 2023 augusztus
LosGabos SPF Kupa - 2023 augusztus
LosGabos Napi tipp - augusztus 28.
tutisanya 90. SPF Race to 10
Powell US Open 2023 - Maradj Talpon

Legjobb tippadók követése

Ha van olyan fórumtag, aki szerinted jól teljesít vagy simán úgy gondolod érdekes fogadásokat köt és szeretnéd közelebbről követni tevékenységét, erre is ad lehetőséget weboldalunk.

Lépj be Közösség oldalunkra, ahol találati arány, valamint ROI alapján rangsoroljuk a tippadókat (heti, havi, valamint éves szinten), kattints a számodra szimpatikus, követendő tag nevére, majd profiloldalán klikkelj a KÖVETÉS gombra.

Követés gomb Sportfogadas.org

Miután ezt megtetted, a hírfolyamban (regisztrációd után láthatód ezt a részt) megjelennek az általad követett felhasználók tippjei és hozzászólásai és máris napirenden lehetsz mások tevékenységével. 

Szeptemberi ingyenes játékaink

E hónap folyamán is számos játékban vehetnek részt fórumtagjaink, anélkül, hogy bármilyen részvételi díjat kellene befizessenek, a nyeremények pedig természetesen most sem maradnak el. Lássuk a lehetőségeket.

A részvétel ingyenes, csupán egy fórumos regisztrációra van szükségetek.

A legaktívabbak osztoznak a havi keretben!
Fórumtagjaink regisztrációjuk során automatikusan bekerülnek az SPF Klub hűségprogramunkba, és a weboldalunkon való tevékenykedésük által pontokat gyűjthetnek.
Havi szinten 100.000 Ft-ot osztunk szét a legaktívabb tagok között!
Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Sok sikert kívánunk, rengeteg zöldülő szelvénnyel, és miért ne, a következő havi beszámolóban kívánjuk, hogy a TE neved is felkerüljön a legjobbak listájára. Hajrá!

Borítókép: Fotó: GorSo/Shutterstock